keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Ollaan supersuosittuja!

Heheheheeee jee meillä on jo 11 lukijaa! :D Oltiin niin varmoja että saadaan kirjotella ihan vaan toisillemme täällä. Kaikki kuitenkin "lukee" meitä vaan säälistä tai on vahingossa erehtyny painamaan "LUE" nappulaa ja nyt kiroaa sitä päivää kun sen teki kun ei tiedä mistä sen blogin lukemisen voi lopettaa ;) Mutta kiitos teille pakkolukijoille, tässä supersöpöjä kuvia musta ja lenskusta ihan vaan 11 lukijaa juhlistaaksemme. Ja yleisön pyynnöstä kuvat ovat isompia kuin ennen ;)


Eka kuva on viime kesältä kun käytiin ajamassa Pennillä ihan ensimmäistä kertaa (: Oli super hauskaa, Pennikin toimi superisti!

Toka kuva on vissiin sitten edelliskesältä, kun Pipsu aka Börje oli muuttanut omistajansa luo Vehmaalle. Sain käydä ratsastelemassa sillä ja Lenskulle siunaantui ratsastettavaksi ah niin ihana ratsastettava, Börjen BFF Ehti. ;) Ehti on Lenskun lempiheppa ehdottomasti.
Ja kolmas kuva on Turun kulttuuripääkaupungin avajaisista. Jäädyttiin ihan MIELETTÖMÄSTI viikko vai kaksi takaperin kun seisottiin pitkälti toista tuntia -15 asteen pakkasessa.


PS. Poju on jo paremmassa kunnossa, huomenna sillä saa jo ratsastaa kevyesti :) Hyvä syy siis lähteä koulusta paria tuntia aikaisemmin ;)

-Essi ja Lensku kiittää ja kumartaa ja lupaa postailla jatkossakin!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat