sunnuntai 2. tammikuuta 2011

buranaa, keppejä, leikkauksia ?

Tulipa taas ratsasteltua. Tarkoitus oli liikuttaa Poju tosi kevyesti ilman satulaa, mutta ponille ei kevyt köpöttely kelvannutkaan. Ratsastin maneesissa samaan aikaan kolmen muun ratsukon kanssa ja Poju päätti esitellä aivan uusia puolia itsestään säikkymällä ja myös singahtelemalla hallitsemattomasti. Ennen poni on säikähtäessään vain niiannut puolisen metriä alaspäin, mutta tänään suunta oli aivan toinen. Ja aika selväähän se on, että kun lasketteluhousuilla istuu lapaset kädessä ponin selässä niin eihän se pito ole kovin kummoinen. Kahdesti kävin tunnustelemassa maaperää, eikä se siitä pehmeämmäksi muuttunut. Toisella kertaa jäin vähän jalkoihin, ja nyt on selkä jumissa, pää kipeä ja jalka aivan paskana. Tosin jalka oli kipeä jo aikaisemmin, minkä takia olikin tarkoitus mennä kevyesti ilman satulaa. Tässä mietin että lähdetäänkö terveyskeskukseen jo tänään arvioimaan pääkopan tilaa ja hakemaan keppejä, vai odottelenko että pääsen huomenna tyksiin omalle lääkärille..

Porukat oli aloittaneet pakkailun muuttoa varten sillä aikaa kun olin tallilla, ja tietokonepöydälle oli kasattu mun vanhoja kuviksentöitä. Tän yhden olin unohtanut ihan kokonaan, jotenkin tykkään tästä vaikkei mikään mestariteos olekkaan :) Vissiin lukion ekalta luokalta, eli joku 4 vuotta vanha.


-Essi

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat