tiistai 11. tammikuuta 2011

Lääkärissä.

Tänään oli sitten se lääkäri. Kävin ensin röntgenissä missä kului 40 minuuttia normaalin 5 minuutin sijasta :D Yrittivät ensin kuvata olkavartta, hämmentyivät kun sanoin että ei tässä käsi oo kipeenä vaan jalka. Lähettivät sitte takasin käytävään odottelemaan ja kutsuivat hetken päästä takas. Sillä kertaa sitte juttelin sen oman lääkärin kanssa joka kyseli että siis mikä kohta nyt olikaan kipeenä ja pahotteli sekaannuksia. No taas lähettivät käytävään kun "ei me voida kuvata jalkaa käden lähetteellä". Jostain ne sitten sai repästyä sen lähetteen ja lopulta pääsivät kuvaamaan jalkaa niinkun pitikin. Lääkärin vastaanotolla tosiaan sitten todettiin että kuva on otettu vähän väärästä kohtaa, se kohta joka olisi pitänyt nähdä, ei näkynyt ihan kokonaan. JEII!! Nooo eipä se mitään, ihan riittävästi nähtiin että lääkäri totesi leikkaustarpeen. Jalka nyt sitten leikataan varmaan kahdesta kohtaa, ensin käydään magneettikuvassa mihin pitäisi tulla kutsu parin viikon sisällä.
Mitään liikunta tai ratsastuskieltoa en onneksi saanut, siinä määrin kun jalka ei vaivaa saan tehdä mitä tykkään. Toivotaan nyt sitten vaan että se pysyy jotenkuten kuosissa. Torstaina olisi tarkotus päästä taas ratsastamaan, menen Pojun kanssa tunnille jos vaan siellä on tilaa :) Kiva päästä ponin kanssa tunnillekkin ekaa kertaa, vaikka tunti onkin vain perus ratsastuskoulutunti.

Pakko tähänkin postaukseen nyt on löytää joku kuva, muuten tulee hirmuisen pitkä pätkä ilman kuvia! Heheee, aasinsilta leikkauksista! Mulla on siis käsi leikattu kahdesti saman jutun takia mikä vaivaa jalkaakin nyt. (Eli siis ylimääräisiä luukasvaimia jotka johtuu harvinaisesta perinnöllisestä sairaudesta. Ne on harmittomia ellei ala häiritsemään jänteitä tai hermoja tmv, mitä voi tapahtua jos luu alkaa vaikka kasvaa. Sillon se voi estää jänteitä ja lihaksia liikkumasta oikein tai puristaa hermoja.. ) Edellis syksynä leikattiin käsi viime kerran, otti ihan mielettömästi päähän kun käsi leikattiin päivää ennen kun Juli tuli takaisin pitkältä laidunlomalta. Pääsin ponia katsomaan vasta 2 päivää leikkauksen jälkeen.-Essi

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat