maanantai 20. joulukuuta 2010

Pitkästä aikaa opetuksessa ratsastusta :)

Eli siis kuten Lensku jo postailikin, pääsin eilen pitkästä aikaa tunnille ratsastamaan :) Menin Tumpilla, suokkiruunalla jolla olen ratsastellut kai kahdesti aikaisemminkin. Tunnista jäi vahva fiilis siitä, etten ihan oikeasti osaa enää ratsastaa ja kaikki opittu on unohtunut täysin. En osaa enää edes istua hevosen selässä oikein päin! Tunti itsessään oli kyllä todella hyvä, vaikka ongelmia olikin etenkin avotaivutuksissa ravissa. Oli jokseenkin hassua myös istua välillä niin paljon isomman hevosen selässä ja muutenkin niin erilaisen, Tumppi on kovin erilainen ratsastaa kuin Poju.
Summa summarum (ei varmaan todellakaan kirjoiteta noin ), pitäisi siis ihan oikeasti alkaa käymään tunneilla. Yhtä opettajaa kyselinkin jo, toivotaan että edes joskus pääsisin hänen tunnilleen jos vuokrapäivät osuisivat yksiin niiden päivien kanssa kun opettaja käy pitämässä tunteja  yhdelle yksityishevosen omistajalle. Olisi hyvä joutua ratsastamaan sen oman mukavuusvyöhykkeen ulkopuolellakin, ei siis vain ravailua maneesissa ja maastoja heti kun joku juttu ei sujukkaan.
Kuva on viime kesältä kun ensimmäisen kerran ratsastin Tumpilla, hevonen ei todellakaan kulkenut eilen yhtä nätisti ;)

-Essi

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat