torstai 16. joulukuuta 2010

Puomeja ja talvimaastoilua.

Ihanaa kun ei ole niin kylmä! Tänään oli kiva lähteä ratsastamaan kun ei ollut pakkasta kuin asteen verran, tosin en ymmärtänyt pukeutua yhtään sen kevyemmin. Lämmin meinasi tulla sillä kerrospukeutumisen määrällä ;) Samoin uudet talviratsastuskengät tuli testattua, onhan ne vähän isot mutta muuten tosi kivat ja lämpimät. Haeskelin talviratsastuskenkiä varmaan 2 viikkoa netistä ja Turun liikkeistä, ja kun vihdoin löysin kivan näköiset kengät niin eihän niitä tietenkään ole kuin koosta 37 ylöspäin. 35 olisi ollut sopiva, kyllä noillakin nyt toimeen tullaan (:

Poju oli tänään tahmeahko eikä yhtään niin kiva ratsastaa kuin yleensä. Syykin siihen selvisi heti kun poni pääsi takaisin karsinaansa, tottakai sillä oli ollut vessahätä. Ujo kun on niin ei uskalla pissiä ratsastaja selässään, joten kai se oli epämukavaa liikkua rakko täynnä. Menin aikas kevyesti, laukkaa vain vähäsen verryttelyssä, muuten aika käyntipainoitteisesti. Treenattiin vähän taas puomeja, ne sujuu jo melkoisen hyvin :) Väistöjä tehtiin käynnissä ja ravissa, ihan kivasti meni mutta olisi voinut mennä paremminkin. Oma keskittyminen oli tänään aika heikkoa niin meni pitkälti vaan ratsasteluksi tämä päivä, lopuksi käytiin maastossakin vaan kävelemässä. Ehkä sitä huomenna jaksaisi vääntää ihan kunnolla. Ehkä..


-Essi

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat