keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Essi tahtoo!

Lensku keksi oikein mukavan leikin! Sovittiin että kerätään kaikki hevostarvikkeet mitä voitaisiin haluta jos olisi rahaa mielin määrin. No minähän tartuin tuumasta toimeen, lensku postaa myöhemmin varmaan jotain samantapaista ;)


 Kingslandin untuvaliivi on IHANA! En löytäny kuvaa siitä mallista minkä haluan, siinä on karvaa hupussa.. Hintaa kuvan mallilla on 179 euroa, haluamallani mallilla varmaan vielä vähän enemmän. :D
Mountain Horsen chapsit haluaisin myös, näitä saa 77 eurolla ihan tuosta läheltä. Nämä varmaan ostankin jossain vaiheessa :)


Kingslandilta tahtoisin myös kevät/syystakin jossai ei ole vuorta. Vuorellinen talvitakki mulla on vaaleenpunasena, tosin se on vähän iso. Näytti olevan yhdesä nettikaupassa nyt alessa 130 e, taas tuli tarve tilata! Tämän haluaisin siis ruskeena.En ole vieläkään saanut aikaseksi ostaa kunnon hanskoja, jossain vaiheessa on oikeesti pakko ostaa roecklit! Haluisin vuorettoman kesämallin, ruskeena tai tumman harmaana. Hintaa näillä on noin 35 e.
Reunoksella törmäsin syksyllä näihin mountain horsen farkkuratsareihin, mietin pitkään otanko nämä vai Pikeurin ruskeat kokopaikkaiset housut. Lopulta päädyin jälkimmäisiin, mutta nyt olen vahvasti sitä mieltä että tahdon myös nämä  toiset! Kokopaikkaisina nämä maksavat 120 euroa, kuvassa siis vain puolipaikkaiset.Ponnypraktilta Ruotsista saa aivan ihanaa ponitavaraa, nyt tahtoisin ainakin nämä vaaleanpunaiset kannukset. Hintaa on 249 kruunua, eli noin 25 euroa. Postikulut vaan ovat harmittavan suuret, 10 euroa pelkästä toimituksesta on aika paljon jos ei tilaa muuta tavaraa :/Englannista equestrian clearancelta mun pitikin jo syksyllä tilata paljon tavaraa, mutta se kaatui siihen kun ei Julin vuokraaminen onnistunutkaan. En viitsinyt tilata kamalaa määrää vaaleanpunaisia varusteita kun ei ollut tiedossa hevosta jolla ratsastaa ja jolle niitä varusteita pukea.
Sieltä olisin halunnut ja nyt taas uudestaan haluan vaaleanpunaiset jalustimet. Hintaakin on vain 19,99 puntaa, eli euroissa noin 24.

 
Vaaleanpunaiseen sarjaan olisi ihana lisätä myös pinkit kumiohjat, jotka saa myös englannista eguestrian clearancelta. Hinta on vain 9,99 puntaa, eli 12 euroa. Ja tottakai vaaleanpunaisten suitsien ja ohjien jatkoksi tarvitaan vaaleanpunaiset kuolaimet. Kolmipalalle tulee hintaa euroissa vain 18.


 Tottakai jos olisi oma hevonen tai edes pysyvä vuokrahevonen, niin tarpeita olisi moninkertaisesti. Vaaleanpunaiset pintelit ja korvahuppu ja muut mukavat kelpaisivat kyllä. Ja tottakai oman kanssa pitäisi pystyä myös edustamaan, jolloin kuvioihin astuisivat neutraalin väriset ja tyylikkäät varusteet, luultavimmin harmaata tai ruskeeta. Kyllä se varusteurheilu on ihanaa, kun sitä voi harrastaa hevostenkin kanssa. Jos ei pärjää este- tai kouluratsastuksessa, niin aina voi tyytyä sentään varusteurheiluun!

Mutta näihin tämän hetken toiveisiin ei siis tarvita kuin pieni lottovoitto, näistä selvittäisiin 620 eurolla plus postikuluilla.


 -Essi; pieni, vaaleanpunainen varusteurheilija

2 kommenttia

  1. Itellä noi MH:n farkkuratsarit ja on kyl parhaat! Kannattaa ostaa ;P

    VastaaPoista
  2. noi farkkuratsastushousut on kyllä tosi istuvat ja todella mukavat päällä! ponillani on nuo vaaleanpunaiset kuolaimet :--D sori vastaan tähän postaukseeen vähän myöhään :p

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat