maanantai 10. marraskuuta 2014

Toivo kuvia!

Toivekuva -postaukset saavuttivat hurjan suosion vuosi sitten ja jatkoa toivottiin myös tämän vuoden joulukalenteriin. Nyt on siis hyvä hetki esittää toiveita, jotta ehdin kuvata mahdollisimman paljon uusia kuvia ennen joulukalenterin alkua.

Käykäähän tutustumassa aikaisempiin toivekuviin tästä, ja laittakaa toiveita tulemaan! :)

11 kommenttia

 1. Ensimmäinen kuva Julitasta (ja viimeinen kuva myös)
  Piehtarointi
  Paras itseotettu kuva Harrista
  Suloinen
  Agent ilman satulaa
  Agent hyppää

  :)

  VastaaPoista
 2. Paras yhteiskuva
  Paras ratsastuskuva
  Ratsastusvaatteet

  monenlaisiaystavia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Jotain ihania maastossa otettuja kuvia mis on hevonenki ja siin o kiva tausta.

  VastaaPoista
 4. - Tilannekuva
  - Epäonnistuminen
  - Onnistuminen
  - Laama
  - Tunnelma
  - Vapaus
  - Luonnollinen hevosmiestaito
  - #throwback
  - Muistoissa
  - Kesäfiilis

  Tässä nyt muutama :)!

  VastaaPoista
 5. elämäsi hevonen?
  hevonen minkä kanssa olet päässyt eniten eteenpäin?
  korkein este?
  paras kisasuoritus?

  VastaaPoista
 6. En tiedä sopisiko se juuri tähän toivekuvajuttuun, mutta minusta olisi joskus hauska nähdä jonkinlaisia "ennen-nyt -kuvapareja". Tämä tuli mieleen varsinkin taannoista "Time Out"-postaustasi lukiessa... Varmasti ihan kaikilla ratsastajilla tulee epätoivon hetkiä jne., ja totta kai välillä kannattaakin ottaa kevyemmin ja tehdä vaan "kivaa ja mukavaa". Mutta ihan itsesikin takia: otapa ja pistä rinnakkain kuvia vaikka Harrin ja sinun ensimmäisistä ratsastuksista ja tämänsyksyisistä! (Tai miksei tietysti varhaisempiakin kuvia omasta ratsastuksestasi, vaikka semmoiselta ajalta kun aloit "itse ratsastaa" eli tavallaan jo koit että hevonen on hanskassa etkä enää pelkästään köröttele kyydissä :) - mutta oletan, että jos kuvassa hevonen ja ratsastaja ovat samat, ero kehityksessä korostuu.) Jos vielä jaksat hakea vertailtavaksi esim. eri askellajeista mahdollisimman samasta kulmasta vaikka vuoden (tai useammankin) välein otetut kuvat, et VOI olla huomaamatta kuinka mielettömän paljon kehitystä on tapahtunut. Hevonen näyttää todella paljon paremmalta, ja sinä näytät todella paljon paremmalta! Siihen verrattuna joku yksittäinen ei-ehkä-ihan-nappiin-mennyt kilpailu on aivan yhdentekevä, oikeasti!

  Itse olen vanhana aloittanut, liian vähän hevosen selkään pääsevä täti, ja sinun blogi on monesti todella inspiroivaa katsottavaa & luettavaa juuri siksi että kehitys tapahtuu vaikkapa minuun itseeni verrattuna "pikakelauksella". Blogin juttuja vaan tulee harvoin selattua vaikka vuotta taaksepäin (saati sen pidemmälle), joten sitä ei oikein tajuakaan miten hurjasti olet kehittynyt - en usko että tajuat sitä itsekään, vaikka kilpaluokat vaikeutuu jne. Samalla kun taso nousee, myös itsekritiikki kasvaa. Joten "näin oli ennen - nyt on nyt" -kuvat kehiin, kiitos ;) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, kiitos kommentista! Ihan totta kyllä varmasti joka sana, pitäisi tarkastella koko kuvaa ja pidempää aikaväliä, eikä jumittua yhteen hetkeen ja tilanteeseen. Niinhän se melkein menee, että mitä enemmän oppii, sitä enemmän löytää asioita, joita ei vielä osaa. :)

   Voipi olla, että näistä kuvista teen kokonaan oman joulukalenterin luukun!

   Poista
 7. - suosikkivaruste
  - joku, ketä/mitä kaipaat nyt
  - kesä
  - jännittävin hetki
  - suru

  VastaaPoista
 8. En tiedä onko tää oikee paikka ilmottaa sulle mutta Rölli on nyt siten lopettettu tänään aamulla käys katsomassa tallin fb sivuilta. =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurja juttu, vaikkakaan ei liiemmin kosketa minua. Aikoinaan jonkin verran tuollakin tuntiponilla ratsastin, mutta ei ikinä päässyt kovin lähelle sydäntä. Tuntiponi siinä missä suurin osa muistakin...

   Poista
 9. Mulle Rölli oli tosi tärkee. =(

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat