keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Poniviikonloppu!


Arki on edelleen harmittavan kiireistä, mutta siitä huolimatta olen varsin aktiivisesti kuitenkin käynyt tallilla ja repinyt jostain aikaa. Harrin kanssa ollaan edelleen rentoiltu ja tehty taluttaen lenkkejä - seuraavan kerran ehdin ratsastaa Hartsan vasta perjantaina. Pojalla on vihdoin uudet kengät, joten päästään vihdoin ihan kunnolla liikkeelle!

Harrin rentoillessa olen liikutellut taas toista ruunaa samalta tallilta. Ensi viikollakin tuo herra on koko loppuviikon hoidettavanani, mikä onkin kivaa vaihtelua Harrilla ratsastamiseen. On kiva päästä ratsastamaan vähän erilaisia hevosia, kun pelkästään yhtä ratsastaessa tulee helposti kangistuttua kaavoihin ja lopulta muilla hevosilla ratsastaminen tuntuukin ihan mahdottomalta. Tämä liikutettava heppa on hyvinkin erilainen kuin Harri - rungoltaan paljon pyöreämpi (ihastuttava istua ilman satulaa!) ja eri tavalla herkkä ratsastaa. On ollut kuitenkin kiva huomata, kuinka olen suhteellisen lyhyessä ajassa oppinut ratsastamaan tätäkin hevosta. Saa nähdä, kirjoittelenko tästä kaverista jatkossa enemmänkin blogin puolella.

Edellisessä postauksessa vihjailinkin kivoista yllätyksistä tällä viikolla ja yllättäen lukijoiden arvaukset osuivat hyvinkin oikeaan! Perjantaina olen menossa moikkaamaan parin vuoden takaista entistä vuokraponiani Pojua uuden omistajansa luo. Olen hurjan innoissani, en ole nähnyt tuota ruunaa pitkään pitkään aikaan! :) Lisäksi olen sunnuntaina menossa moikkaamaan myös Winnietä! Viikonloppuna tuleekin siis moikkailtua vanhoja tuttuja ihan urakalla, muutaman päivän ajan Essin poniblogi on siis nimensä veroinen. ;)


Bongaa peura!


13 kommenttia

 1. Upee kuva tosta peurasta. ^ ^ Kiva potaus muutenkin.

  VastaaPoista
 2. Jee kiva et pääset säki moikkaamaan sitä pitkästä aikaa! :) Me mennään sinne lauantaina pitämään Lotalle ja Pojulle tuntia ja moikkaamaan ponia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo niimpä! Olin kuvitellut etten näkis ponia enää ollenkaan. :) Siistiä et tekin saatte edelleen nähdä sitä säännöllisesti!

   Poista
 3. Harrista oli juttua Villivarsassa!!:)

  VastaaPoista
 4. Tai emmä tiedä,ainakin sillä on sama nimi...:/??!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä? :D Epäilen kyllä suuresti, pystyisitkö vaikka nappaamaan kuvaa siitä jutusta ja lähettämään mulle sähköpostiin? essimon12 ( at) gmail.com

   Poista
 5. Vitsit kun kivaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)

  VastaaPoista
 6. "Ratsastuskoulu Primus tallin komea ja herttainen andalusianhevonen Jardinero eli "Harri" sulattaa sydämiä. Jardinero on Espoolaisen ratsastuskoulun pitkäaikainen asukki, ja on tuotu Espanjasta vuonna 2005.
  Hartsa on ystävällinen, kiltti ja rauhallinen, kertoo opettaja. Hartsan säkäkorkeus on vähän alle 160 senttimetriä. Kun ratsastaja tulee karsinaan kankikuolaimia kilisytellen, Harrin silmiin syttyy innostunut kiilto. Kun ratsastaja saa avut kohdilleen, Hartsa reagoi salaman nopeasti. Silloin leppoisasta ruunasta kuoriutuu pörheä, komeassa peräänannossa taipuva kouluhevonen. Harrin suuresta suosiosta kertoo se, että Hartsalla on oma blogi! (http://primusseura.wordpress.com/category/sanniksen-blogi)"

  Ei taida olla sama valkoinen andalusialais Jardinero "Harri" ruuna kyseessä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nimi, rotu ja luonnekkin täsmää, mutta ei ole sama heppa kyseessä :)

   Poista
 7. Aika monella andalusialaisella on nimenä jardinero ;)

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat