lauantai 9. marraskuuta 2013

Back in ponyriding

Iloisia uutisia niille, jotka ovat kaivanneet ponipäivityksiä ja surreet Winnien lähtöä; jatkossa blogissa pyörähtelee taas ihastuttava ja vinkeä haflinger!

Olen Winnien myymisestä saakka etsiskellyt itselleni enemmän ja vähemmän aktiivisesti vuokraponia, jolla pääsisin toisinaan hyppäämään. Matkassa on ollut hirittävästi huonoa tuuria, kun yksi toisensa jälkeen tilaisuudet on menneet ohi tai kariutuneet jollain tapaa. Olin jo ihan luopumassa toivosta, kun ihan sattumalta tuli vanhan tallikaverin kanssa puheeksi hänen haffiruunansa, joka ei ole päässyt hyppäämään lähes vuoteen kuskin puutteen vuoksi.

Aksu on mulle ennestään tuttu jo monen monen vuoden takaa; aikoinaan ratsastin sillä paljon ratsastuskoulun tunneilla ja myöhemmin sen siirryttyä kaverin omistukseen liikuttelin sitä ahkerasti yhden kokonaisen kesän ajan. Tuolloin oli jo puhetta ponin vuokraamista, mutta Aksun muuttaessa kauemmas asumaan jouduin kieltäytymään tarjouksesta.

Ympäri mennään, yhteen tullaan ja tässä sitä taas ollaan. Tänään kävin testailemassa ponia pitkästä aikaa ja tarkoitus olisi alkaa vuokrata ruunaa kunhan toivun leikkauksesta. Kun yhteistyö alkaa pelittää ja saadaan säädöt kohdilleen, päästään loikkimaan esteitäkin. :) Aksusta kuullaan blogin puolella ehkä noin kerran viikossa, kunhan päästään pyöräyttämään yhteistyö käyntiin joulukuun puolivälissä, kun saan taas kiivetä hevosen selkään. Harrin vuokraamista jatkan ihan normaalisti.

Ratsastan Harrin vielä huomenna, sunnuntaina ja maanantaina, jonka jälkeen tuleekin noin kuukauden ratsastustauko. Toki toipumisen mukaan pyrin pääsemään edes kävelemään Harrin kanssa.


4 kommenttia

 1. Hetken jo luulin että winnie tulee takas :D mutta ihanaa että pääset taas poneilemaan, aksu on tosi söpö! Jos asuisit lähempänä voisit käydä mun pikku shettistä vuokraamassa..;)

  VastaaPoista
 2. Ihana!♥ Mihin leikkaukseen meet? Päivitteletkö blogia ollenkaan vaikka et pääse kunnolla ratsastamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivittelen blogia kyllä vaikken ratsastaa saakkaan, kirjoittelen sitten varustepostauksia tai muuta turhanpäiväistä höpinää.. ;) Tallilla käyn varmaan joka tapauksessa, eli Harrin kuulumisia ja kuvia päivittelen vaikken selkään kiipeäkkään.
   Multa leikataan siis luukasvain lavasta, minkä takia en saa käyttää kättä täysipainoisesti luultavasti noin kuukauteen.

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat