maanantai 4. helmikuuta 2013

Don't stop living

Tämä kuulostaa ihan hullulta, mutta Winnien myynnissä olemisella on ollut todella positiivinen vaikutus  ratsastukseeni ja puuhailuun ponin kanssa. Olen osannut nauttia joka hetkestä ponin kanssa, jokaisesta onnistumisesta ja jokaisesta hyvästä hetkestä. Olen käytännössä elänyt jokaisen päivän kuin viimeiseni.

Eilen uskaltauduin ponin kanssa pellolle ilman satulaa; tamma oli oikein mukava ja miellyttävä ratsastaa! Nautittiin varmasti molemmat aurinkoisesta pakkaspäivästä ilman stressiä. Jotten leijuisi ihan pilvissä, päätti Winnie muistuttaa minua pudottautumaan maan pinnalle pukittamalla laukannostossa. En ihan kirjaimellisesti pudonnut maan pinnalle - onneksi. ;) Omapahan oli vikani, kun huomautin kunnolla raipalla ponia lautaselle. Kun poni oli saanut pienen jekkunsa tehdä, sujui loppuratsastus vallan mukavasti.

Kuvat kertokoon enememän. :)


Pahis!

13 kommenttia

 1. Ei Winnietä saa viedä pois...:(

  VastaaPoista
 2. Ootte NIIN täydellinen pari! :)

  VastaaPoista
 3. Oudon tuntusta että jossain pelto on tollanen, kun meilläpäin on lunta 50cm--> pelloilla! ;D Ja 30 kilometrin säteellä ei oo kun 1 kerrostalo, jossa siinäkin on huikeat kaksi kerrosta! Maalla kun asutaan... ;)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Ei ole myyty vielä:) mutta myynnissä koska ei sovi ratsastuskouluun ja itse en pysty sitä ostamaan.

   Poista
 5. Miten oot saanu noihin kuviin ton kopiointieston, ku haluaisin itekkin sellasen jottei kaikki vois kopsata mun kuvia blogistani?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen tarvitsee HTML koodin, löytyy kun jaksaa tarpeeksi googletella :)

   Poista
 6. Harmi. Jos ei heittäis selästä tunneille, olis varmaa viel mettikses. :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se selästä heitä, ei vaan sovellu tuntiratsastajille.

   Poista
 7. sä ja winnie ootte paras pari! Kumpa voisit ostaa sen! Harmi ku et voi , koska uskon et on toooooooosi rakas sulle! <3

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat