sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Lihapullaterveisiä

Kävin moikkaamassa lihapullapalleroa Julitaa lauantaina. Kaveri on päässyt taas pyöristymään, kun tekee sen verran vähän töitä. Eipä tuo ponia tunnu häiritsevän, saapahan tekosyyn olla vieläkin hitaampi ja laiskempi. ;)

Itselläni oli ollut jo pitkä päivä tallilla takana, kun Winnietä käytiin koeratsastamassa. Kaikki sujui oikein kivasti, viikon kuluessa selvinnee onnistuiko poni hurmaamaan ostajaehdokkaan. :) Kun ehdin Metsäkylään, oli ilta jo hämärtymässä. Päässä pyöri niin paljon kaikenlaista, ettei mieli tehnyt kiivetä ratsaille. Nappasin Julin riimun päähän ja lähdettiin kaksistaan tarpomaan maastoon kevyelle iltalenkille.

Oli aivan hiljaista ja todella rauhallista, kun laahustettiin ilman kiirettä pieni lenkki metsässä. Juli vain on niin täydellinen vastapaino Winnielle! Toinen on toisinaan liiankin energinen, toinen taas turhankin hidas. Kaverukset tarjoavat mukavaa vaihtelua ja opettavat arvostamaan vastakohtia toisissaan.
2 kommenttia

  1. Eläkkeellä Julle on tosiaan lihonnu<3

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi! Olen muutaman kerran käynyt täällä ennenkin lueskelemassa:) Hyviä kuvia ja kiva lukea tekstiä:) Liityn!

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat