tiistai 29. tammikuuta 2013

luuseri

Joku jo ehti kyselläkkin; ei, ponia ei ole vielä myyty, se seisoo vielä tyytyväisenä tallissa. Koeratsastus peruuntui sairastumisen vuoksi, ensi viikonloppuna on ainakin tulossa toinen kokeilija Winnietä katsomaan.

Olen liikutellut Winnietä nyt yllättävän monipuolisesti. Viime viikolla väännettiin koulua, käytiin taluttaen iltakävelyllä, juoksutettiin, hypättiin ja kirmailtiin pellolla. Ilmeisesti poni on tykännyt monipuolisesta tekemisestä, kun se on ollut taas kuin ihmisen mieli. :) On se niin vallan mukava tamma, siitä saa joku vielä oikein mukavan harrastuskumppanin itselleen.

Nenna oli kuvaamassa hyppytuokiota, joka meni kyllä aivan penkin alle. Olen todella tyytyväinen, ettei tuo kerta jäänyt viimeiseksi kerraksi Winnien kanssa, ehdin tällä viikolla vielä korjata omia virheitäni. Ratsastin järkyttävän huonosti, tai en oikeastaan edes ratsastanut. Kunhan matkustin ja toivoin että poni hyppää oikeista paikoista. Winnie joutui tottakai takiani pulaan, kun en ratsastanut sitä esteille. Pieni poni joutui pohtimaan hyppypaikkoja ja huonon hypyn jälkeen järjestelikin jalkojaan pariin otteeseen pukittamalla. Ihan oma mokani, mitäs hankaloitin ponin työtä olemalla selässä jauhosäkkinä, joka kuitenkin pyytää väärässä paikassa lisää eteen ja pidättää väärässä kohtaa. Keskittymiseni oli taas jossain ihan muualla!

Hyppelöiden jälkeen käytiin vielä pyörähtämässä pellolla. Ravailin ympyrällä molempiin suuntiin ja otin yhden noston laukkaakin, kun ponilla tuntui olevan hyppäämisestä huolimatta vielä ylimääräistä energiaa. Aurinkoisella ilmalla Nenna saikin oikein kivoja kuvia! :)

7 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. http://essinponiblogi.blogspot.fi/2012/10/missa-mennaan-minne-mennaan.html

   Poni ei ole minun omani.

   Poista
 2. moikka! mä meen kokeilee winnietä! :) vaikuttaa aika muksulta ;) ootko paikalla kun kokeilen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaajaa, kenenköhän kanssa olet koeratsastuksesta sopinut kun ei ole mulle asti tieto tullut:D ei sitä noin vain mennä karsinasta hakemaan koeratsastettavaksi.

   Poista
 3. Kaunis poni<3 ponilla näyttäis olevan sopivaa "virkeyttä" työskentelyyn:)

  VastaaPoista
 4. Oon ihastellut Winnien ulkonäöä täältä ruudun toiselta puolelta, jo hetken aikaa.

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat