lauantai 8. joulukuuta 2012

Lahjattomat treenaa!


Huh hurja, olen ilmoittautunut koulukilpailuihin! Kisat on jo huomenna aamulla naapuritallilla, samassa paikassa missä käytiin estekisoissa tuossa viime kuussa.  Lähdetään kisaamaan helppoa C:tä, tavoite on saada hyväksytty tulos. Nämä on mulle oikeastaan ihan ensimmäiset kunnon koulukisat, kun aikaisemmin olen kilpaillut lähinnä yleisön viihdyttämiseksi Julilla. ;)

Torstaina oli tarkoitus vähän treenata, mutta maneesissa oli sen verran ruuhkaa, etten päässyt ratsastamaan kuin joitain radan osia. "Noh, huomenna sitten", ajattelin. Perjantai tuli ja meni, en päässyt tallille ollenkaan kun en saanutkaan autoa. Kotoa tallille on matkaa varmaan viitisen kilometriä, mutta bussia täältä ei kulje suunnilleen tallille päinkään. Joutuisin kiertämään Turun keskustan kautta, jolloin matkoihin menisi varmasti ainakin tunti per suunta ja hintaa tulisi varmaan yli 10 e yhteensä. Jätin siis ratsastamisen suosiolla väliin..

Tänään kävin tallilla samaan aikaan Winnien ylläpitäjien nuoremman osapuolen kanssa, tarkoitus oli pitää silmällä tämän ratsastusta ja "tarvittaessa soittaa ambulanssi jos tyttö tippuu".  ;) Suunnattiin yhdessä ponien kanssa maneesille päin, mutta jäätiinkin pyörimään pellolle, kun maneesin takana jylläsi aurauskone. Winnie käyttäytyi lumisella pellolla ihan yllättävän hyvin! Alkuun poni oli vähän pörheänä ja piti tarkasti silmällä toista ponia, ettei se vain pääse luikahtamaan pakoon ja jättämään Winnietä pellolle ihan ypöyksin. Tamma kuitenkin rauhoittui ja pystyttiin taas treenaamaan hyvin osia kouluradasta. Olin hurjan rohkea ja uskalsin laukatakkin! Laukkasin pari askelta, pari askelta enemmän, vielä muutaman, kokonaisen ympyrän. Winnie oli rauhallinen ja tuntumalla, jälleen kerran mummonkuljetin sanan varsinaisessa merkityksessä. Lopulta uskalsin laukata lähes koko pellon päästä päähän ja kannustaa Winnietä pidempään ja reippaampaan laukkaan, hitsi vie miten hauskaa meillä oli! Täytyy yrittää saada joku kaveri kuvaamaan ensi viikolla, teidän täytyy nähdä kuvia tuosta huvista. :)

Loppujen lopuksi siis innostuin enemmän hömpöttelemään peltoa ympäri, enkä ratsastanut koulurataa edes läpi. Noh, kyllä minä sen ulkoa muistan, joten eiköhän pärjätä huomenna jotenkuten. ;)

PS! Olen yrittänyt kovasti sisäänajaa uusia saappaita ja voin kertoa, että polvitaipeeni ovat KIPEÄT! Saappaat ei ole ihan vielä muotoutuneet ja painuneet sitä puolta senttiä kasaan. Auts!

8 kommenttia

 1. Sun pitää niin tulla kattomaan Pojuakin tässä joku päivä! :--) Voisit tulla sitä ratsastaaa ja vähä moikkaamaa c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei todellakin!! Joululomalla viimeistään, sillon mulla on jonkun verran töistäkin vapaata! :)

   Poista
 2. Mä voisin tulla kuvaileen jos vaan ens viikonloppuna oot menossa! :) vitsit ois kiva päästä divanki kanssa peltorallailee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, tosi kiva! :) oisko vaikka sunnuntai? En muista onko mulla töitä.. Voitais kuvailla päittäin:)

   Poista
 3. osta kantakiilat noihin saappaisiin, niin ei satu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kuullutkaan sellasista! Mistä niitä saa? :o

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat