sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kuvallinen anteeksipyyntö.

Olen kovin pahoillani siitä, että parin viime päivän joulukalenteriluukut ovat päivittyneet ihan laittoman paljon myöhässä. Olen ollut kovin kiireinen taas ja joutunut valitsemaan Winnien liikutuksen ja blogin päivityksen väliltä. Niin, voitte varmaan kuvitella kumman olen valinnut. ;)

Tämä viikko on ollut Winnielle mukava ja vähän rennompi, olen kolme viimeistä päivää ratsastellut ilman satulaa ja kaksi niistä riimun kanssa. Eilen Winnie pääsi kentälle juoksemaan vapaana taas pitkästä aikaa. Tässä muutamia parhaista kuvista, toivottavasti nämä lohuttavat ja korvaavat myöhästyneet joulukalenteriluukut. Nyt on siis vihdoin päivitetty myös tämän päivän luukku, käykäähän kurkkaamassa!5 kommenttia

 1. Ajasta joulukalenterin postaukset niin ei tarvii joka päivä olla kirjottamassa? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pysty, kun suurin osa luukuista ei ole varsinaisia postauksia. :( Joulukalenteri ja sen luukut täytyy rakentaa joka päivä uudestaan, että linkit aukeaa oikeeseen paikkaan.. Ajastettuna saan vaan ilmestymään blogitekstejä tähän etusivulle, mut sit sinne ei pääse luukkuja painamalla.

   Poista
 2. Miltäs Winnien kohtalo näyttää tällähetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole mitään muutoksia parin kuukauden takaiseen - vuoden vaihteessa alkaa myyminen kun en itse pysty ostamaan :/

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat