perjantai 6. tammikuuta 2017

Veikkaillen uuteen vuoteen

Huh kun on tehnyt pieni blogiloma hyvää! Kun muutamaan viikkoon ei ole tarvinnut edes ajatella bloggaamista, voi pienen tauon jälkeen jatkaa aivan uudella puhdilla uuteen vuoteen. Ponirikas tulee tämäkin vuosi olemaan, se on varma!

Joulukuun puolella kävin vielä ratsastamassa Veikan ennen sen joululomaa. Moona vaivautui mukaan videoimaan ja kuvaamaan, minkä vuoksi ensimmäiset 20 minuuttia ratsastaessa turhauttikin niin kovasti, kun poni tuntui kovin hankalalta. Hieman vino, hieman jäykkä ja lisäksi vielä hidas ruuna vaati töitä vertyäkseen, mutta melkolailla perus työskentelyn ja lukuisten siirtymisten myötä tämä kaveri puhkesi taas kukkaan.
Jotenkin olen aivan korviani myöden ihastunut tähään muhkuun ja sympaattiseen ruunaan, joka niin tosissaan tekee töitä ja miellyttää ratsastajaa kun sille päälle sattuu. Viikon kuluttua päästään Veikan kanssa taas Kiutun valmennukseen, mitä odotankin jo kovasti!

Lisäksi odotan tänne Turkuun lunta, jotta pääsisin kuvaamaan poneja hieman mukavampiin maisemiin ja ehkä myös ratsastamaan pitkästä aikaa pellollekkin. Onneksi viikonlopuksi on luvattu kunnon lumisadetta, joten eiköhän lähiaikoina saada vähän visuaalisempaakin materiaalia tänne näkyville. :)Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat