perjantai 5. kesäkuuta 2015

We're here to win again!

Koulukilpailuiden osalta on ollut hirmu hiljaista, mutta sen sijaan ollaan päästy kivan ahkerasti kilpailemaan esteillä Aksun kanssa. Torstaina oli pienet kilpailut ihan Aksun omalla kotitallilla, joten oltiin taas etunenässä ilmoittautumassa kilpailemaan. Tällä kertaa meille sopivat korkeusvaihtoehdot olivat 60 ja 80 cm. Koska kisat oli nyt kotipihassa eikä radoissa ollut uusintaa, ilmoittauduin molempiin luokkiin, enkä vain isompaan. Luotin siihen, että poni jaksaisi sen kaksi rataa loikkia ja hyvinhän se jaksoikin.

Lähdin kisoihin ihan mielettömän kiireellä aikataululla; pääsin töistä vasta 16.30 ja kilpailuaikataulun mukaan minun pitäisi istua ponin selässä verryttelyssä jo 17.00. Matka töistä tallille kestää ruuhka-aikaan sellaisen 25 minuuttia, joten pikaisella laskutoimituksella voi todeta että meinasi hippasen tulla kiirus. Poni oli onneksi pyynnöstäni jo pyydystetty laitumelta sisälle, joten pääsin suoraan heittämään varusteet niskaan ja taluttamaan ponin ulos tallista. Loppujen lopuksi ehdittiin vallan mainiosti, kun aikataulut pienissä kotikisoissa oli joustavat.

Aksu oli ensimmäisellä radalla melkoisen hyvä ja näppärä ratsastaa. Laukka eteni ihan kivasti, hypyt oli ok ja itse roikuin jotenkuten kyydissä. 60 cm luokassa Aksu suoritti kymmenen esteen radan nopeimmalla ajalla puhtaasti, joten voittoruusukehan sieltä napsahti jo toisista kilpailuista peräkkäin!80 cm radalla Aksu oli edelleen reipas ja eteni kivasti suorittaen puhtaan ja suhteellisen siistin radan. Tässä luokassa vauhti ei enää riittänyt sijoitukseen, mutta olin rataan tyytyväinen. Kyllä tuosta ponista vaan on tullut aikas hieno vuodessa!


3 kommenttia

  1. Eikö 80cm luokasta ole videota? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole, kurja kyllä! Ensimmäisestä luokasta sain vain videon ja toisesta vain kuvia.

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat