sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Cityponi!


Suuren suuri kiitos teille lukijoille jotka neuvoitte bloggerin kuvaongelmassa, nyt päästään jatkamaan bloggaamista kuvien kera. ;) Tässä postaus eiliseltä, tästä päivästä pyrin kirjoittelemaan vielä illalla kun pääsen työharjoittelusta.

Winnie on kyllä superponi, se osaa edelleen yllättää positiivisesti! Satuin tänään tallille samaan aikaan Winnien ylläpitäjien kanssa, he olivat juuri lähdössä maastoilemaan oman poninsa kanssa. Käytin tilannetta hyväkseni ja lähdin heidän mukaansa Winnien kanssa taluttaen. Tarkoitus on ollut tutustua lähimaastoihin, mutta tätä ennen ei olla saatu ketään näyttämään paikkoja ja reittejä. Opastuksen lisäksi saatiin nyt Winnielle henkinen tuki sen karsinanaapurista.Kierrettiin toisen ponin seurassa naapuritalli maneeseineen ja suunnattiin maastopolulle, joka on ihan merkitty ratsastusreitiksi. Tuonne ei olla aikaisemmin uskaltauduttu, koska reitille päästäkseen täytyy ylittää autotie sekä silta.


Winnie on tottunut ihan mielettömän nopeasti
kaikenlaisiin kulkuneuvoihin tarhaillessaan lähellä tietä - se ei korvaansa letkauta busseille, traktoreille, rekoille eikä mopoillekkaan. Näinollen uskaltauduttiin siis kokeilemaan citymaastoilua, kun henkisenä tukena oli vielä toinen poni.

Winnie käveli rauhassa ja kovin tyytyväisenä kaveriponin perässä ja kuunteli kiitettävästi pidätteitä ja kehuja, en olisi ikinä uskonut sen suhtautuvan liikenteeseen noin rennosti! Sillan ylityskään ei ollut juttu eikä mikään. On se vaan fiksu, liikennevarma poni! :)


Maastoreissun jälkeen käytiin maneesissa muistelemassa maastakäsintyöskentelyn perusjuttuja, pysähdyksiä, peruutuksia ja muita. Lyhyen keskittymisen jälkeen poni pääsi lähtemään maneesista ja sai käppäillä reilun puolisen tuntia vielä kävelytyskoneessa. Eiköhän energiat tältä päivältä tullut purettua pelkän käynnin muodossa!


8 kommenttia

 1. mitkä ridasaappat sulla on ? tosi kivan näköset, paljon noilla oli hintaa ja mistä kaupasta (:?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa mulla ei ole saappaita kun mun jalkoihin ei löydy sopivia kuin teettämällä, käytössä on chapsit ja jodphurit:) chapsit on mountain horsen nahkaiset, olisikohan ovh siinä 150 euron paikkeilla, itse maksoin alle satasen muistaakseni. Kengät taas on hööksiltä, maksoi ehkä 50 e :)

   Poista
 2. Kuvat saisivat olla hiukan isompina kun niitä ei pysty suureksikaan klikkaamaan kun tulee tuo , ethän kopioi kuvia linkki, noista pikkukuvista kun ei oikein saa selvää :/ muuten tosi kiva blogi! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä kuvien pitäisi avautua isompina ihan vain niitä klikkaamalla, ainoastaan hiiren oikean näppäimen kyttö on estetty kopioimisen estämiseksi:) täytyykin katsoa ja kokeilla itse jos tuo ei toimikkaan noin kaikilla lukijoilla..

  VastaaPoista
 4. Tää sun blogi on huippu kiva! Liityn lukijaksi, kunhan pääsen koneelle ;) Onko tää Winnie minkäikänen/kokoinen? :) Mutta vielä kerran, huippu kiva blogi! :)

  http://pihlajamark.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tosi kiva kuulla että tykkäät! :)
   Winnie on nyt 6-vuotias, tosin käytökseltään ehkä 4 vuotiaan tasolla. ;) Hän on varsonut jo kerran niin on siksi vähän jäljessä ratsukoulutuksesta ja myös ihan käytöskoulutuksestakin, vaikka nyt vuoden aikana on jo tapahtunut paljon. Winnie on varmaan noin 145 cm korkea, ponikokoinen siis.

   Poista
 5. Sitä vielä unohdin kysyä, että onko poni omasi/missä päin asustelee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole oma, vaan on vuokralla mulla. :) Poni asuu Turussa Kartanon tallilla.

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat