perjantai 27. heinäkuuta 2012

Viisas pieni tamma

equishopping.co.uk
En saanutkaan aikaiseksi ottaa kunnollisia kuvia tuosta uudesta takista, joten tässä kuvat netistä. :) 

equiporium.co.uk
Takki on aivan ihanaa materiaalia ; pitää vettä ja tuulta, mutta hengittää hyvin. Lisäksi se on pehmeä ja kevyt päällä, mutta pitää kuitenkin lämpimänä. Paras ostos pitkään pitkään aikaan!


Winnie sai siis hackamorensa käyttöön eilen. Poni on siis tämän viikon kevyellä liikutuksella tehosterokotteen vuoksi, minkä vuoksi testaaminen oli melko lyhytluonteinen.

Karsinassaan poni ihmetteli suitsia, joissa ei ollutkaan kuolaimia. Se aukoi suutaan valmiiksi suitsia puettaessa, mutta kuolaimia ei tullutkaan vastaan! Ratsailla Winnie otti uudet päävehkeet oikein aikuismaisesti vastaan. No problem! sanoi tämä pieni tamma ja liikkui normaalisti ja hyvin eteenpäin. Jo hetken kävelyn jälkeen olin varma, että poni on oikeasti ollut suustaan kipeä. Nyt se liikkui jo myödäten alas ja tuntui muutenkin taas aivan normaalilta. Raspaaja ei ole ehtinyt vielä käymään, mutta hirmuista kiirettä nyt ei olekkaan kun poni kerran toimii ongelmitta myös kuolaimettomilla suitsilla.

Noin puolen tunnin treeni koostui ravailusta ympyröillä, siirtymisistä, pysähdyksistä ja pohkeenväistöistä ravissa. Laukkaakin kokeiltiin muutama kierros pääty-ympyrällä molempiin suuntiin.

Hackamoret oli kyllä positiivinen kokemus varmasti molemmille meistä! Näitä tullaan käyttämään jatkossakin varmaan silloin tällöin ihan vain vaihtelun vuoksi.









4 kommenttia

  1. Eikö noita takkeja ole punaisinakin? Paljon tuolla oli hintaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on myös punaisena ja kirkkaamman sinisenä. :) Hintaa oli vähän vajaa 150 euroa.

      Poista
  2. Taas yltäpäältä kiva postaus. :) Oletko kuinka useasti mennyt Winniellä ilman satulaa, ja onko tämän ravi helppo istua?

    / muuten, millä muokkaat kuvasi :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Olen alkanut mennä Winniellä kunnolla ilman satulaa vasta nyt kesällä. Syksylläkin kävin selässä pari kertaa ilman penkkiä, mutta pääasiassa menin satulalla, koska ponin käytös ei ollut aina ihan kiitettävää. Nykyään menen satulatta ehkä noin kerran viikossa, joskus useammin ja joskus harvemmin. :) Winnien selkä on todella pyöreä ja sen liikkeet on tasaiset etenkin kun poni kulkee rentona, joten ponin selässä on oikein mukava ja helppo istua ilman satulaa. :)

      Kuvat muokkaan yleensä iMoviella, jolla teen vain pientä hienosäätöä; suoristan kuvia ja säädän ehkä hieman kirkkauksia tai värejä. Varsinainen kunnon muokkausohjelma, jolla teen mm. bannerit ja taustat, on Gimp.

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat