sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Life goes on

Elämä Winnien kanssa jatkuu normaalisti kuten on jatkunut tähänkin saakka. En aijo voivotella ja kieriskellä itsesäälissä koko loppukuukautta ja tehdä ponin lähtemisestä hirvittävää draamaa. Faktat on pöydässä eikä enää tarvitse peitellä tai kierrellä asioita. Mitä Winnielle tapahtuu toukokuussa? En tiedä, enkä voi siihen vaikuttaa. Mitä itse teen kun poni lähtee? En tiedä. Ainakin yhtä pienempää ponia ja yhtä hevosta olen menossa kokeilemaan, mutta varmaksi en kuitenkaan osaa sanoa mitään ratsastuksen enkä bloggaamisenkaan suhteen. Näillä kuitenkin mennään.

Teiltä lukijoilta olen saanut hirvittävät määrät tsemppaavia kommentteja, kiitos niistä.

Winnien kanssa ollaan treenattu ihan normaaliin tapaan. Aikaisemmin tällä viikolla hyppäsin itsenäisesti vähäsen ja Winnie oli yllättävän hyvä ratsastaa. Laukat vaihtui taas hienosti ja poni hyppäsi hyvin. Muina päivinä ollaan väännetty koulua keskittyen pohkeenväistöihin ja laukkaan ja koulutuuppaaminen jatkuukin tänään Ville Vaurion valmennuksessa. Tämä on minun ja Winnien viimeinen yhteinen kouluvalmennus, mutta elättelen toiveita, että jatkossakin pääsisin mahdollisesti käymään Villen tunneilla.

7 kommenttia

 1. Ihana Winnie! Tiiän liian hyvin ton tunteen, yritin aina ajatella että ei se vielä tänään tapahdu ja vielä on aikaa. Mut tuntuu se silti kamalalta. Ootte kun luodut toisillenne, täydellinen pari, jolla on vahva luottamus! valitettavasti sadut vaan ei oo totta :'(

  VastaaPoista
 2. hahahahahaaa ihan vitun oikein sulle essi ! oon onnellinen ettei vinnien tarvii ennään sietää äsua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerroppa sama ihan oman nimesi kera niin otan sut tosissani. :) halutessasi voit toki myös lähettää ihan sähköpostia essimon12 (at)gmail.com ja kertoa tarkemmin tuntemuksistasi ja winnien kärsimyksestä, jota olen sille aiheuttanut. :)

   Poista
  2. PS. En kestä tota loppua! :D

   Poista
  3. Mitä Essi on sun mielestä tehny väärin? Ja mikä oikeuttaa sut tollaseen? Musta tuntuu, että Essillä on jo ihan tarpeeksi paha mieli ilman tollasta turhaa mielen pahottamista! Essi on sitäpaitsi ehdottomasti paras hevostenkäsittelijä jonka tiiän!

   Poista
 3. ooi toi loppu oli tosi ihana kun winnie joissain kohdissa lähti vain seuraamaan ja noi piehtaroimiskohdat! :D ja hyvin meni teillä, ootte loistavia! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat