maanantai 22. huhtikuuta 2013

Until we meet again


Oli aika jälleennäkemiselle. Tunnelma oli jännittynyt, sillä vanhojen tuttavien tunteet olivat ristiriitaiset. Toinen oli vallan innoissaan, toinen olisi tärissyt pelosta, jos vain olisi osannut.

Koska liukkaiden kelien väistyttyä Winnie pääsi vihdoin eroon kengistään, oli aika kutsua paikalle herra Pallo. Voi miten Winnien ilme kirkastuikaan, kun tuo pyöreä ilmestys kaivettiin Nennan avustuksella esiin auton takaluukusta. Maneesille päästyämme poni sai ensikosketuksen; varovainen tökkäisy turvalla, jonka jälkeen herra Pallo saikin kyytiä. Winnie potkaisi, tuuppi, potkaisi, potkaisi ja potkaisi vielä. Se kuljetti palloa pitkin maneesia ja aina potkun jälkeen kiihdytti vauhtiaan, jotta saisi pallon taas pian kiinni - ja pääsisi potkaisemaan uudestaan!Pelailtiin hetken aikaa maneesissa ja tehtiin maaleja tötteröiden väliin, jonka jälkeen päästiin kentälle ottamaan muutamat kuvat, kun kentällä ollut hevonen lähti talliin. Muut kaviokkaat kun ei ehkä osaa arvostaa herra Palloa, joten nähtiin parhaaksi harrastaa tätä luonnottomuutta maneesissa muiden näkymättömissä.

Kentällä Winnie kuljetti palloa edelleen innostuneesti, kunnes meidät keskeytettiin. Maneesin vieressä olevan parkkipaikan poikki pyyhälsi nainen hymy korvissa ja puhelin kourassaan. "Hei anteeks, mun on pakko pyytää että saanko ottaa kuvan? En oo ikinä nähnyt et hevonen pelais jalkapalloa. Mä haluan näyttää kuvan mun tyttärelle!" Ja Winniehän pelasi, potki ja poseerasi.

5 kommenttia

 1. Moi. Löysin tänne Chicagon kautta, kun hoksasin sieltä kommenteista että muutkin armon talolaiset pitää blogeja. Ja sitten että wat? Jotenkin vielä ymmärrän, kun Top Gearissa pelaavat pikkuautoilla jalkapalloa, mutta että sama juttu ponilla ajaen? Tämä mahtoi olla paras ja ensimmäinen lukemani "heppablogi"-postaus yli kolmeenkymmeneen vuoteen (=ikinä)!

  VastaaPoista
 2. Ihana lukea taas näitä sun kivoja ja ilosia postauksia :) Onneks kaikki käänty parhain päin :)

  VastaaPoista
 3. Hahah:)! Kiva video;) oppiko winnie ihan itestään potkimaan palloa, vai pitikö sitä opettaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä jouduin ponin opettamaan pallon potkimiseen. Alkuun Winnie pelkäsi palloa ja seuraavaksi se ei enää jaksanutkaan kiinnostua siitä, eikä halunnut koskea siihen. Lopulta opetin sen potkimiseen niin, että laitoin pallon itseni ja ponin väliin ja houkuttelin sitä namin avulla lähemmäs. Namin se sai vain koskemalla palloon, ei sitä kiertämällä. :)

   Poista
 4. Ossikin tykkää jalkapalloilusta, se on superia !

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat