tiistai 2. huhtikuuta 2013

ltalenkillä


Olin iltaruokintavuorossa tänään, joten kävin tallilla vasta kuuden maissa. Matkaa kotoa tallille on vajaa 5 kilometriä, mutta olen laiska lähtemään kuitenkaan kahta kertaa siellä käymään. Iltaruokintapäivinä siis vain toivon kovasti, ettei maneesi olisi varattu valmennuksille. No tottahan toki siellä oli tänään estevalmennus, joten vaihtoehdot ratsastukselle jäi kovin vähäisiksi. Kenttä ja pelto kun on yhtä sohjoa, niin parhaaksi vaihtoehdoksi näin lähteä maastoon. Ei ollakkaan vähään aikaan käyty ponin kanssa kunnon pitkällä maastolenkillä, niin ehkä tämä olikin ihan hyvä vaihtoehto. Ilmakin oli ihan jees, aurinko paistoi vielä seitsemän jälkeenkin kun palattiin lenkiltä takaisin tallille.

Kierrettiin noin viiden kilometrin lenkki, johon kului aikaa tunnin verran. Winnie oli todella hidas käynnissä, mikä oli vain ihan positiivinen juttu. Kiva kun kaveri jaksoi kerrankin olla ihan rauhassa ja laahustaa menemään tasaista vauhtia. Vihdoin lumet on sulaneet sen verran, ettei latu ole enää hiihtäjien käytössä. Päästiin siis ottamaan pieniä ravipätkiäkin viimein, tässä kun on lähes puoli vuotta maastoiltu vain käynnissä.

Maastoilussa ehkä parasta on nähdä ohikulkijoiden ilmeitä. Hirmu usein karvakorva saa hymyilemään niin lenkkeilijät, koiranulkoiluttajat, autoilijat kuin bussikuskitkin. :)


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat