torstai 25. huhtikuuta 2013

kuvaräjähdys



Vidoin päästiin pihalle hyppäämään kun kenttä on kuivunut ja osa estekalustostakin on siirretty ulos. Kasattiin Nennan kanssa neljä estettä, joita pystyisi hyppäämään peräkkäin eri järjestyksissä. Tarkoitus oli saada hyviä ja varmoja hyppyjä, joiden pohjalta on hyvä lähteä taas ensi viikolla kilpailemaan.

Winnielle taitaa olla tulossa kiima, kun se edelleen on ollut vähän tuittupää. Se on nyt entistä herkemmin vetänyt herneitä nenään pikkujutuista, joihin se ei normaalisti ole reagoinut. Hyppelöt olikin sarjassaan kovin mielenkiintoiset, kun poni päätti lähteä kiitämään ja kiemurtelemaan vain koska

- kentän ohi ajoi mopo
- kentän toisessa päässä juoksutettava hevonen pörisi
- maneesissa kolahti
- tuuli osui neidin korvaan väärässä kulmassa
- ponin askeleet ei aivan sopineetkaan esteelle.

Huvittavinta oli muutamat alastulot esteiltä, kun poni lähti hyppyyn liian aikaisin ja teki hassun pupuloikan; siitäkös neiti harmistui ja purki pahan mielensä pukittelemalla. Nauroinkin, että vihdoin saatiin todisteita siitä, ettei Winnie ole aina kiltti kultapossu. ;) Taisi olla ensimmäisiä kertoja kun tamman pelleilyjä on saatu ikuistettua videolle.

Hypättiin lopuksi lyhyttä rataa ja Winnie hyppäsi kyllä hyvin. Eiköhän me taas 70 cm luokasta selviydytä, jos sitten seuraavaan kertaan mennessä yritettäisiin treenata enemmän 80 cm esteitä.

Hyppelyn jälkeen käytiin kävelemässä pikku lenkki, jonka varrella poni pääsi taas kahlaamaan vesiesteeseen. Vähän tammaa piti suostutella, kun mukana ei ollut toista ponia vetohevosena, mutta
kyllä Winnie lopulta tyytyväisenä asteli veteen polskuttelemaan.






Loppuun vielä järkyttävä määrä kuvia, kun en osannut valita lemppareita! Hurjan suuri kiitos jälleen kerran Nennalle. :)



























































































































































































3 kommenttia

  1. Aivan ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
  2. Minkä kokosia esteet oli suunnilleen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa a, mitäs tuohon nyt sanoisi:D ei kovin isoja, ehkä korkeimmillaan joku 75 cm?

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat