torstai 18. huhtikuuta 2013

No words to describe

Oh - My - Gosh.

On ihan käsittämätöntä, miten maailman meno on niin arvaamatonta. Sitä kuvittelee yhtä ja toista, luulee tietävänsä mitä tapahtuu, mutta lopulta narut ei olekkaan meidän omissa käsissämme. Elämä pääsee yllättämään aivan puun takaa juuri kun olet luovuttanut.

Toisinaan tapahtuu niin hulluja asioita, että elämä alkaa muistuttaa enemmän tv- sarjaa tai jännitysromaania kuin todellisuutta. Tiedättehän juonikuvion, jossa päähenkilö on pinteessä, yrittää ratkaista asian hyväksi uskomallaan tavalla ja lopulta kuitenkin epäonnistuu ja lannistuu, mutta yhtäkkiä jokin kolmas osapuoli liittyykin tilanteeseen ja pelastaa sen viime hetkellä? Kun tällaisia asioita saa lukea blogista puolen vuoden välein, alkaa homma varmasti kuulostaa vähintäänkin käsikirjoitetulta.

31. Lokakuuta 2012
Sain siis puoli vuotta lisäaikaa. Aikaa pohtia tulevaa, tehdä suunnitelmia ja kehittyä yhdessä Winnien kanssa ja viedä myös sitä eteenpäin etenkin käytöksen suhteen. Minulla on aikaa tehdä siitä edustuskelpoinen harrasteratsu, jolle voin löytää sopivan kodin. Tärkeintä minulle on, ettei terve hevonen joudu luopumaan hengestään vain siksi, että se on joutunut elämään sille väärässä ympäristössä, ratsastuskoulussa. Toki toivon, että voisin löytää ostajan, joka tahtoisi minun jatkavan ponin vuokraamista tai antaisi edes mahdollisuuden käydä tervehtimässä hevostaan, mutta en oleta sitä. 

Aivan yhtäkkiä poni onkin käytännössä myyty ilman minkäänlaista varoitusta. Puolenvuodentakainen toiveeni on käynyt toteen koko komeudessaan; poni on saamassa omistajan, joka tahtoo minun jatkavan työskentelyä Winnien kanssa. Kuinka pitkään, sitä en tiedä, mutta tällä hetkellä olen kiitollinen joka ikisestä päivästä, jonka saan tuon ponin kanssa viettää.

Olen maailman onnellisin ihminen, mutta samalla tunnen jotenkin syyllisyyttä. Monet ovat tsempanneet kovasti ja antaneet ymmärrystä, sekä samaistuneet tilanteeseeni ja myös avautuneet omista kipeistä elämäntilanteistaan. Jakaantuuko hyvyys ja onnellisuus maailmassa tasan, ansaitsenko minä tätä? Saan jo toistamiseen ihmeen kautta lisäaikaa Winnien kanssa. Toiset eivät saa lisäaikaa rakkaidensa kanssa ollenkaan. En tiedä ansaitsenko tätä, mutta ainakin Winnie ansaitsee. Siitä olen varma. 

16 kommenttia

 1. onko winnie siis nyt myyty, ja saat jatkaa sillä? oi ihanaa! :) jääkö se samalle tallille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ymmärtääkseni vielä papereita kirjoitettu myymisestä, mutta siis käytännössä kyllä. :) Winnie jää edelleen Kartanolle, siirtyy vain sisälle ulkokarsinasta. :)

   Poista
 2. Vitsi miten ihana uutinen! :) -Aksu-Ellu

  VastaaPoista
 3. siis kuinka helvetin monta "ihmepelastusta" tuo poni saa?! Miten alkaa tuntua ettei poni ollut ikinä lähdössäkään,vaan haet huomiota tuolla että "nyt se lähtee" 2vko myöhemmin "ei se lähdekkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa osasin odottaakkin tällaisia kommentteja! :D siis toki, todellisuudessahan poni onki ihan omani ja keksin näitä juttuja päästäni vain, jotta blogin lukijoilla olisi jotain viihdyttävää lukemista.
   Ei hätää, saan huomiota ihan riittävästi muutenkin, en joudu keksimään päästäni pientä virtuaalielämää blogin muodossa.

   Poista
  2. Siis mitä järkee on keksiä tommosia kaikkia juttuja? arvaa vaan uskoinko tohon oikeesti :DDDD

   Poista
  3. Et tainnut ymmärtää sarkasmia.. Ei, en keksi tällaista paskaa päästäni, mulla ei ole sellaiseen tarvetta. Ihan todenmukaisesti kirjoitan täällä oikeasta elämästä, enkä menetä mitään jos joku ei kirjoittamiani juttuja usko.

   Poista
  4. No on aika vaikeeta tietää mikä on sarkasmia ja mikä ei, tekstistä missä ei ole ollenkaan hymiöitä tai muita merkkejä... Että kyllä ymmärrän sarkasmia ;DD

   Poista
 4. Tosi ihanaa hei et saatte jatkaa tota teiän "suhdettanne" vieläki, onnee hirmusesti teille :) ! Ja toivottavasti se jatkuu vielä pitkään ! :)

  VastaaPoista
 5. Voi onnee teille! Tosi hyvä homma kyllä! :)

  VastaaPoista
 6. Moi Essi. Huomasin sun blogin noin pari päivää sitten ja ihastuin tähän heti! =D

  VastaaPoista
 7. Ihanaa! Olen täällä surrut puolestasi, mutta täytyy myöntää, että samalla pohtinut, josko sinut olisi sitten kuitenkin saanut tänne rapakaon toiselle puolelle, hih. No mutta kyllä me selvitään, pääasia, että sinä saat jatkaa Winnien kanssa! Kerrothan sitten tarkemmin nämä uusimmat saippuakäänteet? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos poni on mulla nyt jatkossa vuokralla ja "vähemmän mun vastuulla" niin tiedä vaikka muutaman viikon irtautuminen onnistuisikin, jos vaikka löytyis halpoja lentoja.. ;) Olis kyllä niin hurjan ihanaa tulla käymään! Palaillaan facebookissa.. (:

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat