lauantai 16. toukokuuta 2015

Suihkunraikas satuhevonen

Harri on saanut koko kevään rypeä ahkerasti turpeessa, mudassa, hiekassa ja ties missä sonnassa. Ilmojen lämmetessä hevonen on alkanut hikoilla enemmän treenissä ja samalla onkin paljastunut ällöttävän likaiset hikiraidat, kun hien mukana kaikki saasta nousee karvan tyvestä pintaan. Onneksi (ja Harrin epäonneksi) tänään oli lämmin ja aurinkoinen päivä, joten lähes kirjavaksi muuttunut andalusialainen sai pitkästä aikaa kunnon suihkun. Shampoota hierottaessa ja suihkussa värjötellessä Harri näytti vielä nyrpeää naamaa, mutta ilme kirkastui kummasti, kun lähdettiin pellolle kuivattelemaan puhdasta turkkia.

Harri pääsi haukkailemaan ihanaa tuoretta ruohoa suoraan pellosta. Kyllä oli hevonen tyytyväisen näköinen! Ruohon mussuttamisen lomassa jaksoi välillä vähän poseeratakin ja näyttää varsin komealta.

Joko teidän hevoset ovat päässeet maistelemaan ruohoa?
11 kommenttia

 1. Eikö tuo riimu ole hieman iso Harrille? :D Tosi kivoja kuvia ja kylläpäs se näyttää siistiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipa tuota voisi kiristää. Ketjunaru vaan painaa niin paljon että vetää riimun alas ja turvan päälle, ei ole siis noin löysä kun sitoo vaikkapa käytävälle kiinni tai päästää riimun kanssa tarhaan :)

   Poista
 2. Ihana!! Ja kiva postaus :)

  VastaaPoista
 3. on se komea ja PUHDAS! nyt kyllä kehtaa ottaa kuvia :D

  VastaaPoista
 4. Aivan upea tuo ensimmäinen kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itse myös kovasti! Ihan suosikkini. :)

   Poista
 5. Ihania kuvia! Näyttää Harri olevan aika kiltti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooooh kiltti ja kiltti, lähinnä perso ruualle niin ei tarvitse pelätä että hevonen poistuisi paikalta jos laskee hetkeksi irti. ;)

   Poista
 6. Arvaisin et ei ollut aamulla enään puhdas.

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat