torstai 21. toukokuuta 2015

Walking on sunshine

Hevosia harrastamaton kaverini halusi ehdottomasti päästä mukaani tallille rapsuttelemaan paljon hehkutettua #Harrihevosta, joka osaa hymyillä käskystä. Harri ei suinkaan tuottanut pettymystä, vaan hymyili hurjan leveästi useaan otteeseen ja oli muuten vain hurmaava oma itsensä.

Lähdettiin maastokävelylle, jossa pystyisi juoruamaan samassa toisin kuin kentällä ratsastaessa, jossa ystävä saisi vain törröttää aidan takana kun väännän naama rutussa koulua. Ilma oli aivan ihana, niin kesäinen! Lämmin ja aurinkoinen, juuri täydellinen ilma päiväkävelylle.

Ratsastin parin kilometrin matkan hiekkatietä pitkin välillä ravaillen ja laukkaillen, kun kaveri räpsi kuvia. Puolivälissä matkaa kun käännyttiin takaisin tallille, sai Harri toimia alkeisratsuna kaverille. Harri on kyllä niin superfiksu, kun luottaa ratsastajaansa niin hienosti tutun taluttajan kanssa!

Harri vaikutti kovin tyytyväiseltä päivän ohjelmaan, kun sai pääasiassa vain kävellä ja silloinkin pysähdellä rapsutettavaksi tai syötettäväksi tai hymyileväksi kaveriksi selfieen. Harrihevonen on kaikkien kaveri!

4 kommenttia

 1. Ootte Harrin kanssa täydellinen pari❤ laukkasitko muuten yhtään maastossa vai oliko vaihteeksi kevyempää?? Mut hyvin menitte

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva että ajattelet noin! :) Kuten kuvistakin näkyy, niin ravailtiin ja laukattiin myös, tosin vain pienet pätkät. Pääasiassa Harri sai siis vain kävellä.

   Poista
 2. Pidän blogistasi todella paljon! Minkä ikäinen olet? Minkä pituinen? Millä hevosilla ratsastat nykyään(nimet)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät! Olen 23-vuotias, 159 cm pitkä. Pääasialliset ratsut Harri, Eben ja Aksu löytyykin tuosta sivupalkista, mutta lisäksi ratsastan säännöllisesti myös Ponia.

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat