perjantai 22. toukokuuta 2015

Pari kuvaa Ponista

Ratsastin Herra Ponin tuossa keskiviikkona ja Harria moikkaamassa ollut kaveri ehti räpsiä muutaman kuvan myös pienemmästä kaviokkaasta ennen kuin joutui poistumaan omiin menoihinsa. Poni oli juuri sitä mitä olin luvannutkin; hurjan vikkelä. Tällä kertaa ruuna ei olisi malttanut taas rauhoittua ollenkaan ja vaikutti nauttivan suunnattomasti täysillä harppomisesta. Viimeisen vartin verran Poni vihdoin tuntui ihan hyvältä ja rauhalliseltakin, mutta tästä ei valitettavasti ole kuvia todisteena.

Poni pääsee treeniin taas viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina. Saa nähdä saankohan ketään kaveriksi kameran kanssa - jos en, niin ponista kuullaan seuraavan kerran kesäkuun puolella, kun palaudun reissusta. Kesäkuussa onkin luvassa taas vaikka mitä kaikkea kivaa! Raporttia Skotlannin hevosteluista, estekisoja, erikoisempaa kuvausprojektia ja hevostapahtumaakin. En oikein malttaisi edes odottaa! :)
2 kommenttia

  1. Sovitte Ponin kanssa tosi hyvin yhteen (ainakin kuvien perusteella omasta mielestäni yhteistyö näyttää superhyvältä)! On tosi hyvä juttu, kun voit ratsastaa poneilla ja opettaa niille kaikkea mitä lapset eivät pysty opettamaan, koska olet niin kokenut. Ainakin itse pidin tästä postauksesta tosi paljon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuvat kyllä hämää, Ponin menoa pitäisi nähdä videolla. :D Hetkittäin se on jo oikein hyvä, mutta suurimman osan ajasta se on vielä jännittynyt ja kipittää aivan liian lujaa. Mutta olen kyllä itsekin ollut yllättynyt, kuinka sopivan kokoinen olen Ponin selkään! Se tuntuu paljon paljon pienemmältä kuin lopulta sitten näyttääkin kuvissa.

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat