tiistai 10. maaliskuuta 2015

Lila päivä

Kuvailtiin taas kerran Moonan kanssa päittäin, kun kerrankin sattui niin ihana ilma! Kenttä on nyt ihan superhyvässä kunnossa ja aurinkokin viihtyy taivaalla niin paljon pidempään, että nyt ehtii vielä töiden jälkeenkin hyvin valoisaan aikaan ratsastamaan.

Ratsastin Harrin pitkästä aikaa kangilla, mikä ei välttämättä ollut ihan ykköshyvä päätös yhdistettynä kenttäkauden aloitteluun. En tosin tiedä johtuiko kentällä ratsastamisesta vai jostain muusta, mutta Harri oli melkoisen vauhdikas. Ylimääräinen vauhti yhdistettynä kankiin saa Harrin rullaamaan itsensä ihan hurjan helposti virkkuukoukuksi. Sain tosissani tehdä töitä, että sain turvan ylös ja hevosen liikkumaan edes jokseenkin ryhdikkäästi ja oikeaoppisesti. Tuli kyllä sellainen olo, että osaan ratsastaa niin paljon paremmin pelkällä nivelellä!

Muutamia kivoja kuvia Moona sai räpsittyä, vaikkei meno niin edustavaa välttämättä tällä kertaa ollutkaan. Ensi kerralla varmasti taas paremmin, toivotaan ainakin. :) Tällä viikolla onkin luvassa vielä paljon lisää kuvia; huomiseksi ja torstaiksi on kuvaajat sovittuna ja toiselle päivälle yritän saada sovittua valmennuksen. Viikonloppuna ratsastelen varmasti taas Ebenin, katsotaan jos aikataulut sopisivat yhteen Moonan kanssa, niin saataisiin vanhasta herrastakin taas vaihteeksi materiaalia blogin puolelle. Lauantaipäivä kuluukin mielenkiintoisissa merkeissä bloggaamiseen liittyen, siitä lisää myöhemmin.. :)














2 kommenttia

  1. Kivannäköistä menoa! Ihana kevät. Täällä on vielä kenttä jäässä... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tätä aikaista kevättä kyllä arvostan Turussa - talvi yleensä nyt on mitä on, mutta kevät sentään tulee aikaisin! :)

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat