keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Punaisella ruunalla päivänpaisteessa

Lauantaina Viivi tuli pitkästä aikaa seurakseni tallille ja tarttui kameraan, kun ratsastin Ebenin. Harmittavan harvoin tulee ratsastettua Ebyä kuvaajien läsnäollessa, vaikka viikoittain hevosella kuitenkin ratsastan.

Kuten lähes aina, myös tällä kertaa ratsastin suht kevyesti ja tekemättä sen suurempia temppuja. Toisinaan on kiva treenailla haastavia juttuja Ebyn kanssa, mutta usein tulee vain fiilisteltyä rennosti askellajit läpi. Tällä kertaa Eben oli hieman normaalia haastavampi ratsastaa, koska energiaa tuntui olevan hieman ylimääräistä. Eby ei ikinä ole villi, mutta energisinä päivinä se mieluusti hiihtelisi menemään pitkää ja reipasta ravia pää ylhäällä ja selkä notkolla. Jonkin aikaa sain tosissani tehdä töitä, että sain hevosen kuulolle ja työskentelemään edes jokseenkin oikeaoppisesti. Virkeyteen vaikutti vapaapäivien lisäksi varmasti myös se, että päästiin ulkokentälle pitkän maneesikauden jälkeen.

Alun virkeyden jälkeen puhti loppui hevosesta kokonaan kesken ja ongelmaksi muodostuikin eteenpäinpyrkimyksen säilyttäminen, mutta loppujen lopuksi saatiin kuin saatiinkin kivoja pätkiä niin ravissa kuin laukassakin. Lopuksi käytiin hengähtämässä vielä pienellä maastokävelyllä.





















13 kommenttia

  1. Ihania kuvia! Mukava lukea välillä Ebynkin kuulumisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! :) Välillä tulee mietittyä, että kannattaako Ebystä suuremmin kirjoitella edes, kun ei ikinä mitään ihmeitä tehdä eikä hevonen ole suuressa roolissa blogissa muutenkaan, mutta kiva kuulla että kiinnostaa kuitenkin. :)

      Poista
  2. Munkin mielestä on tosi kiva kuulla välillä muistakin hepoista kun Harrista! :) Eby on ihanan iloisen näköinen näissä kaikissa kuvissa :3

    VastaaPoista
  3. Ompa teillä makeet värit :D toi pinkki sopii tosi kivasti !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylläri, pinkki on yksi mun ehdoton lempiväri! Rakastan tuota Ebyn huopaa yli kaiken, monien onkin vaikea uskoa etten ole edes itse hankkinut sitä ruunalle. ;)

      Poista
  4. Kiva postaus! Oonkin odottanut postausta Ebystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Täytyykin ehkä aktivoitua Ebystä postaamisen suhteen. :)

      Poista
  5. jee ei niistä tullutkaan niin huonoja kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muokkaamalla näistä tuli ihan tosi kivoja, yllätyin itekkin! :) Kun latasin kuvat koneelle niin harmitti miten värittömiä ja pliisuja kuvat oli, vaikka olikin hyvin kuvattu. Mutta muokkaaminen teki ihan ihmeitä, nyt tykkään näistä kovasti!

      Poista
  6. Kiva postaus. Välillä alkaa tylsistyttää vähän lukea vaan Harriin liittyviä postauksia joten oli kiva kun nyt tuli vaihteeksi Ebenistä postaus. Millon ajattelit tehdä Aksusta postauksen? Hienoja kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Tuossa joku aika sitten kyselinkin kovasti lukijoiden toiveita blogin sisällön suhteen, mutta sain melko heikosti vastauksia. Kiva kun nyt tuli palautetta, niin osaan kehittää blogin sisältöä taas parempaan suuntaan. :)
      Aksulla olen menossa taas viikonloppuna ratsastamaan, mutta postaukset Aksun kanssa ovat usein hyvin pitkälti kiinni siitä, saanko jonkun kaverin mukaan kuvaamaan. :/

      Poista
  7. Mun mielestä blogi painottuu liikaa Harriin ja koulutuuppaukseen. Kiva saada välillä muistakin hevosista postauksia, eikä aina vain Harrista. Maasto- ja estepostauksia kaipaan enemmän ja maastakäsittely postauksia ei ole ollut todella pitkään aikaan. Ne ovat melkein parhaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta, täytyykin pyytää vaihteeksi kuvaajia mukaan rentoina päivinä, kun puuhaillaan maastakäsin tai maastoillaan. :) Esteitäkin voisi taas hypellä Harrin kanssa!

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat