lauantai 20. syyskuuta 2014

Hämärissä hiipimässä


Perjantaina ratsastin Harrin iltahämärissä iltaruokinnan jälkeen. Olin käynyt jo aikaisemmin kuvaamassa Moonan ratsastelua pellolla ja nyt Moona tulikin vuorostaan kentän laidalle hyttysten syötäväksi. Aurinko laski juuri niillä hetkillä kun ehdittiin kentälle, joten kuvien laatu romahti nopeasti. Muutamien kuvien jälkeen järkkäri vaihtuikin videokameraan, jolla sai sentään kuvattua hyviä pätkiä vähäisemmässäkin valossa.


Olen edelleen jatkanut valmennuksissa tehtyjen tehtävien ratsastamista myös itsenäisesti. Lyhensin ja pidensin askeleita ravissa ja laukassa, kokosin ja taas päästin eteenpäin. Muutamat ok väistöt ja avot tehtiin myös. Loppua kohden Harri parani valtavasti!

Tänään oltiin taas tunnilla, siitä lisää kunhan saan kuvat ja videot muokattua. Huomenna on ohjelmassa kevyttä leikkimistä Aksun kanssa, kun ponilta puuttuu vielä yksi kenkä. Iltaan mennessä poni saa taas kengän jalkaansa ja päästään torstaina Elmo Jankarin estevalmennukseen, mikäli nyt ryhmät vain saadaan kasaan. Sunnuntaina onkin vuorossa meidän ensimmäiset kisat, hiukanko jännittää!5 kommenttia

 1. Elmon valmennuksesta toivoisin kovasti postausta ja tsemppiä kisoihin..! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä, postaus valmennuksesta tulee varmasti :)

   Poista
 2. Vähänkö ratsastat upeesti!

  VastaaPoista
 3. Mua vähän häiritsee toi talli, ku tuol taustal on joku HK tehdas? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on HK Areena, entinen Elysee Areena. :) Eli siis pääasiassa jääkiekkoa.. Ilmeisesti tuon on saanut jotenkin vuokrata nimiinsä, kun ennen oli Elysee -shampanjan nimissä. Onhan tuo vähän huvittava, välillä tuleekin vitsailtua hevosille, että pitää käyttäytyä nätisti tai viedään HK:lle.

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat