tiistai 5. maaliskuuta 2013

Essi tahtoo, Winnie tahtoo

Olen sortunut kiertelemään hevostarvikenettikauppoja tässä viime päivinä ja olen vaipunut hirvittävään epätoivoon. Olen löytänyt niin paljon kaikkea ihanaa niin itselleni kuin Winniellekkin ja päivä päivältä tulen vain vakuuttuneemmaksi siitä, että me oikeasti tarvitaan näitä varusteita! Hitsi vie kun olisi rahaa vaikka muille jakaa tai rikas mies tai saisi lottovoiton tai jotain...

Winnie haluaa, tahtoo ja tarvitsee vähintäänkin nämä:

horze.fi
Horze Brighton satulahuopa
25 €
Horze

Tykkään huovan kiiltävästä pinnasta tosi kovasti, mutta en tiedä kummasta väristä pidän enemmän. Luulen että sininen sopii Winnielle ehkä vähän paremmin.


suomenratsutarvike.fi
John Whitaker rintaremmimartingaali
62 €
Suomen Ratsutarvike

Jotenkin tuo punainen väri kiehtoo, mutta en tiedä sopiiko se Winnielle.. Toisaalta on myös hyvin mahdollista, että erikoiseen väriin kyllästyisi nopeasti. Joka tapauksessa rintaremmimartingaali olisi tarpeen ja tätä kiiltäväpintaista versiota saa myös mustana.suomenratsutarvike.fi
John Whitaker suitset
100 €
Suomen Ratsutarvike

Nämä haluaisin vain siinä tapauksessa, että päätyisin punaiseen martingaaliin. Toistaiseksi meille taitaa Winnien kanssa riittää tehosteväriksi kuitenkin vaaleanpunainen ja tarpeeseen tulisi ennemminkin mustat edustussuitset. Tätä mallia tosin saa myös mustana.
hooks.fi
Muotoiltu timanttiotsapanta
Hööks
22 €

Winniellä on tällä hetkellä vaaleanpunainen timanttiotsapanta vain hackamoresuitsissaan. Haluaisin suht hillityn ja kirkkaan värisen timanttiotsapannan meksikolaisiin suitsiin, jotka meillä on nyt pääsääntöisesti käytössä.
ginatricot.fi
Donna hood -huppari
49,95 €
Gina Tricot

Tykkään kovasti Gina Tricotin HV Polo -jäljennöksistä. Erityisesti tykkään tästä hupparista ja tarvitsisinkin uuden pitkähihaisen ratsastuskäyttöön. Harmi, kun Ginan ratsastusvaatteita voi tilata vain netistä, eikä niitä voi käydä liikkeessä sovittamassa ja arvioimassa hinta-laatu -suhdetta.Kypärä

Lisäksi haluaisin ja ehkä oikeasti jopa tarvitsisin uuden kypärän, kun tuon nykyisen kanssa tulin aikaisemmin talvella aika pahasti alas kaverin haflingerilta. Suoraan päälle laskeutuminen jäiselle kentälle sai aikaan kypärän pinnan repeytymisen, enkä jaksa uskoa että itse kypäräkään olisi selviytynyt iskusta täysin ehjänä. Tarvitsisin siis kypärän, jonkin suht halvan, mutta kuitenkin hyvännäköisen. En halua laittaa kypärään montaa sataa euroa rahaa, kun saatan koska vain tippua ja hajottaa sen. En kuitenkaan ole nyt törmännyt yhteenkään kypärään, joka miellyttäisi silmääni.


4 kommenttia

 1. Onko se Winnien varustepostaus tiedossa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui kauhistus, se on unohtunut ihan kokonaan! Järestän sen ensi viikoksi, kiitos muistutuksesta;)

   Poista
 2. rataesteharkat 17.3 sunnuntaina klo 11.00.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ? Ai Metsäkylässä? Ei lähdetä pelkkiin rataharjoituksiin, kun täytyy maksaa kyydeistä jne..

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat