keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Satulatonta menoa


Eilen menin pitkästä aikaa Winniellä ilman satulaa. Kenttä oli vapaana, joten suunnattiin sinne. Alkuun juoksutin tammaa hetken käynnissä ja ravissa, mutta poni liikkui niin laiskan oloisesti että kiipesin pian selkään. Työskenneltiin pitkään käynnissä ja aloitettiin ravityöskentely siirtymisillä. Winniellä ei ilmeisesti ole pahemmin menty ilman satulaa, sillä se tuntuu vierastavan ratsastajaa paljaassa selässään. Hetken työskentelyn jälkeen se kuitenkin aina rentoutuu ja alkaa työskennellä kunnolla. Toisaalta se liikkuu myös vapaammin kuin satulan kanssa, sopivakin satula kun kuitenkin rajoittaa hevosen liikettä jossain määrin.

 Jälleen kerran hovikuvaajani Nenna tuli kentän laidalle kuvailemaan hetkeksi laukkatyöskentelyä ja loppuverkkaa. Winnie toimi oikein kivasti, vaikkakin kuvista huomasin ites istuvani aivan kaksin kerroin ponin selässä ja rutistavani jaloillani ponia, etten vain tipu kyydistä. Pitäisi itsekkin ehkä vähän rentoutua ja unohtaa että se satula puuttuu minun ja ponin välistä...

Meidän treenin jälkeen jäin kuvailemaan Nennan vuokraponin irtojuoksutusta, tuosta ponista sainkin muutamia oikein kivoja ja vauhdikkaita kuvia. Tässä niistä muutama!










3 kommenttia

  1. Kiva postaus ja hienoja kuvia. Ootte edistynyt Winnien kanssa kyllä tosi paljon kun pystyt meneen sillä jo ilman satulaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi! :) Näin Winnien myynti-ilmoituksen,miksi Winnie on myynnissä? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on myynnissä, koska poni on ratsastuskoulun omistuksessa eikä se pärjää tunneilla. Minä en sitä pysty omaksi ottamaan eikä omistaja tee sillä nyt mitään, niin luonnollisestikin on myytävänä. Eri asia taas on että meneekö kaupaksi ja kuinka pian.

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat