torstai 28. kesäkuuta 2012

I love my new bridle.




13 kommenttia

  1. Nehän sopivat kuin nakutetut :) ♥! Ihanalta näyttävät Winnien päässä! Ihastuin :3

    VastaaPoista
  2. Vähänkö hienot! :) Mistä ostit ja kuinka paljon maksoi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on Suomen ratsutarvikkeesta, ei mitkään kalliit ollenkaan. Olisikohan ovh ollu 30 e mutta maksoin alennusten ja kuponkien jälkeen vain 15. :)

      Poista
    2. Sain aikaisemmin kesällä alekupongin kun ostin housut samasta liikkeestä.

      Poista
  3. Ihana Winnie <3 Hienot nuo suitset :) Olin siis se anonyymi, joka kirjoitti sen ennen ja jälkeen, mutta blogger ei suostunut yhteistyöhön kirjautumisessa...Teetkö siis vielä sen jälkeen hommelin? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tottakai! :) itseasiassa tänään jo tuli postista paketti, joten pääsen suitsia koristelemaan jo huomenissa.

      Poista
  4. onko sulla instagram? millä nimellä oot siellä jos on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ööö on mulla vissiin, mutta en todellakaan tiedä millä nimellä? :D Voiko sielläkin jotenkin seurata muita henkilöitä vai?

      Poista
    2. joo voi, kun menet katsomaan omia kuviasi niin ylhäällä siinä sinisellä lukee ketkä sua seuraa ja ketä sinä seuraat :D ja asetuksista pystyt etsimään eri ihmisiä, aika samanalainen kuin facebook mutta kuvien muodossa :)

      Poista
    3. Enpäs tiennytkään! En kylläkään hirvittävän aktiivisesti ole tuota sovellusta käyttänyt, mutta kaipa sekin voisi olla oikeastaan kiva lisä tähän bloggaamiseen! :) Satunnaisia ajankohtaisia kuvia... Hmm, laitetaan mietintään jos vaikka aktivoituisin tuon sovelluksen osalta ja laittaisin tunnukseni yleiseen jakoon..!

      Poista
    4. Joo kuulostaisi ainakin tosi kivalta! :) sulla kun on aina täällä blogisa niin kivoja kuvia, niin siellä instagramissa voisi päästä seuraamaan sun kuvia niinäpäivinä kun et blogia välttämättä päivittele :D

      Poista
    5. Heheh, blogissa olevat kuvat vaan on tosi usein kavereiden ottamia, kun kerran itse olen kuvassa ponien kanssa. ;) Mutta pistän tosissaan harkintaan tuon instagramin liittämisen blogiin!

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat