sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

And then we say good bye.


Perjantaina tosiaan ratsastin Pojun viimeistä kertaa. Varmasti käyn kyllä ponia kotonaan katsomassa, mutta mun vuokraaminen loppuu nyt. :) Poju pääsee ensin toisen omistajansa kanssa esteleirille hyppelemään ja sen jälkeen tytöille kotipihaan. Viime keväänä Pojun Metsäkylästä kotiin muuton jälkeen siinä näki ihan hurjan muutoksen kun kävin sitä noin kuukauden jälkeen kotonaan katsomassa; Poju oli kuin eri poni rauhallisessa maalaisympäristössä. Se oli rauhallinen ja todella tyytyväisen oloinen!  Ei siis toisaalta harmita yhtään, että poni lähtee sinne, eikä jääkkään Metsäkylään mun vuokrattavaksi.

Ratsastelin Pojulla aika rennosti, en mitenkään veren maku suussa. Tarkoitus oli että molemmille jää mukava fiilis. Työskenneltiin ympyrällä ja vähän kahdeksikolla, perustyöskentelyä täydennettiin avotaivutuksilla ja väistöillä. Laukassa kokeiltiin muutaman kerran pohkeenväistöä myöskin ja se sujui ihan mukavasti.

Poju oli reipas ja kiva ratsastaa, vaikkakin tuntui vähän jäykältä. Olin kuitenkin tyytyväinen poniin ja sen työpanokseen. Ollaan kyllä kehitytty jonkin verran niin yhdessä kuin erikseenkin tämän puolivuotisen aikana, mikä on ollut todella kiva huomata. Yleensä kun sanotaan, ettei ratsastaja voi mitenkään kehittyä jos ei käy tunneilla. Minä olen tainnut kahdella tai kolmella tunnilla päästä käymään tämän puolen vuoden aikana, mutta silti kehitystä on tapahtunut oikeaan suuntaan, vaikkakin ehkä hitaammin kuin kunnolla valmentautuessa olisi käynyt. ;)

Näihin kuviin ja tunnelmiin siis loppuu Pojun vuokraaminen, kyllä ponia tulee ikävä! <3



6 kommenttia

  1. Harmi kun et enää voi ratsastaa Pojulla. Toivottavasti saat kuitenkin Winnien pitää luonasi :)
    Mullaki on kohta edessä vuokrahevosesta luopuminen sen muuton takia ja kyllä ikävä tulee olemaan kova...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, mutta onneksi pääsen ponia katsomaan kotiinsa aina kun vain tahdon ja saan silloin kyllä ratsastaakkin. :) Matka vaan on sen verran pitkä, ettei sitä ihan hirmu useasti tule ajeltua...

      Kurjaa kun joudun myös vuokraponista luopumaan, toivottavasti löydät vähintäänkin yhtä mukavan uuden vuokriksen tilalle! :)

      Poista
  2. koska siis poni lähetee??=) Voitko sitten joskus tehä postauksen ku oot pojua kattomas?? ja voisitko yrittää tehä varuste tai talli päivä tai kisapäivä videopostauksen??=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähti itseasiassa jo eilen ennen kuin pääsin töistä, eli en päässyt ponia enää näkemään. :( Postailen kyllä varmasti jos Pojua käyn katsomassa! Tällä hetkellä kisasuunnitelmat onkin jäissä, mutta videopostaus olisi tarkoitus tehdä jostain aiheesta kunhan saan jonkun kuvaamaan.

      Poista
  3. jos sinulle nyt tarjottaisiin sekä Pojua että Winnietä vuokralle, niin kumman valitsisit?
    Tämmönen kysymys vain putkahti mieleeni, en halua urkkia elämääsi ja voit sitten vaan sanoa että tuohon minä en vastaa ja ymmärän sen hyvin:D Onnea Winnien kanssa ja toivotan Pojulle onnea uuten kotiin ja toivottavasti on kiltisti leirillä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä voin rehellisesti ja pahaa mieltä kokematta sanoa että Winnien valitsisin. :) Se vaan on kuin mulle luotu ja toimii mun alla paremmin kun mikään muu hevonen ikinä. Winnie on myöskin ratsastuskoulun omistuksessa, eli " ei kenenkään omaisuutta". Poju taas on kahden tytön oma poni, joten kiintyminen siihen on erilaista eikä niin syvää. Takaraivossa on ajatus siitä, että poni on jonkun toisen oma, eikä siihen voi kiintyä samalla tavalla. Joku toinen on sille jo sen elämän tärkein ihminen.

      Winnie taas ei ole samalla tavalla rakas kenellekkään muulle, eikä tammalla ole muita ihmisiä joihin kiintyä samalla tavalla. Pojunkin vuokraaminen oli kyllä todella mukavaa ja pidin niin ponista kuin omistajistakin. :)

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat