tiistai 24. huhtikuuta 2012

Tilannekatsaus

Pahoittelen pitkää ( no juu, viikon) postaustaukoa! Olen ollut koulun suhteen ihan mielettömän kiireinen enkä ole ehtinyt edes käydä koneella kolmeen päivään.

Viime viikolla menin Pojulla ihan normaalisti tasaista maneesissa ja viikonloppuna en mennytkään Julilla. Tamma tekee taas töitä sunnuntaisin, joten pidän sen ratsastuksesta vähän lomaa. Periaatteessa saisin käydä sitä liikuttamassa viikolla sen satunnaisina vapaapäivinä, mutta mielestäni tuon ikäinen poni ansaitsee jo vapaapäivänsä. Lupasin siis käydä korkeintaan taluttelemassa Julia sen vapaapäivinä. :)

Pojulla menin tänään riimulla/kaulanarulla kentällä ja hyppäsinkin pikkuruisen kentälle jätetyn ristikon muutaman kerran. Kun kentälle tuli alkeiskurssilaiset, vaihdoin ponille päähän suitset. Porukka tahtoi nähdä millaista on esteiden hyppääminen ja lupauduttiin Pojun kanssa näyttämään mallia. No eiköhän poni kieltänyt kahdesti.. Ensin epäilin sen johtuvan esteen eteen muodostuvasta varjosta, mutta syy saattoi myös olla kipeässä jalassa. Poju näytti ottavan lyhyempää askelta toisella takasellaan. Jalka oli kuitenkin päällisin puolin kunnossa, joten huomenna on uuden tilannearvion vuoro, kun käyn kävelyttämässä ponia. Toivotaan että kyseessä olisi vain jotain pientä ja ohimenevää, eikä vaihteeksi taas sairaslomaa.

Tallin omistaja kyseli, joko olen löytänyt vuokrahevosen kesäksi Pojun tilalle. No en ole, elättelen toiveita edelleen Winnien suhteen. Enkä muuten elättele turhaan, tamma on kuulemma näillä näkymin tulossa Metsäkylään kesällä Pojun lähtiessä! :) En nyt anna itseni innostua liikaa, mutta jonkinmoinen todennäköisyys siis on kuitenkin olemassa, että saisin rakkaan kultaponini takaisin. <3

6 kommenttia

  1. voihan nyt! Mä en ala, jos meidän poni rupee taas sairastelemaa -.-

    VastaaPoista
  2. Täällä on peukut pystyssä, että saisit rakkaan ponin takaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos peukuista, tarvitaan kaikki ylimääräiset peukut puolellemme ;)

      Poista
  3. oi elämme nyt sitten jännityksen vallassa winnien suhteen :D toivotaan parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, toivotaan parasta ja pelätään pahinta! :)

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat