torstai 1. joulukuuta 2011

Joulukalenteri #1

Vihdoin on tullut aika avata joulukalenterin luukkuja! Koska joulukalenteri on kaikista tärkein osa joulun odotuksessa, alkaa poniblogin joulukalenteri sen päätähtien omien kalentereiden esittelyllä.

Winnie ja Juli saivat omat nalle-joulukalenterit. En löytänyt kaupoista valmiita hevosten kalentereita, joten muokkasin tavallisista suklaakalentereista poneille paremmin maistuvat. Suklaat saivat lähteä ja tilalle laitoin omenan makuisia heppanameja. Näytti ainakin maistuvan :)

Joulukalenterin luukkua napsauttamalla pääset kurkistamaan Julin joulukauden avaukseen!


Julin kalenteri                   Winnien kalenteri


6 kommenttia

 1. mikä ihme vieterinaru tulee tosta karsina ovesta toho kalenteri vieree kiinni? :o

  VastaaPoista
 2. miks sun ulkoasu on tällänen? :o tee edes banneri ni ois paljoon parempi ;)

  VastaaPoista
 3. Mitenköhän ulkoasu mahtaa näkyä toiselle anonyymille? Ettei vain näkyisi väärin jollain toisella selaimella tmv, kun muilta ei ole tullut ulkoasusta ihmettelyjä :) Omasta mielestä nykyinen ulkoasu ei välttämättä kaipaa banneria, kun kuva on taustan sivussa.

  Ensimmäinen anonyymi: Julin karsinan ovessa on vain yksi lukko, joten yläosa kiinnitetään varmuudeksi narulla. Syksyllä kun poni oli yöllä murtautunut ulos karsinastaan kun oli raaputellut takapuoltaan oveen.. ;) Naru siis estää ovea avautumasta siinäkään tilanteessa..

  VastaaPoista
 4. Mun mielest tä ulkoasu on todella kiva eikä kaipaa banneria! :) Ja hienot kalenterit on poneilla!

  VastaaPoista
 5. Kiitti Viivi (: Epäilen vahvasti että Anonyymillä on ongelma joko koneen tai selaimen kanssa niin, ettei blogin tausta näy oikein :)

  VastaaPoista
 6. niinpä, mustakin tää "joulu" ulkoasu on tosi kiva ja ihana! (:

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat