sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Uusi tuttavuus ja vanha tuttu

Menin sitten tänään tallille jatkokurssin pito mielessä, mutta info ei ollutkaan ihan kulkenut eikä ratsastajille oltu ilmoitettu tunnista, tai mulle siitä ettei tunteja pidetä. Käskettiin sitten kiivetä ratsaille että olisi sentään jotain tekemistä :) Liikutin kevyesti tallin tuoreimman tuntiponin, 5- vuotiaan russin Teemun. Hirveän sählä ja kiireinen se poni oli, rauhoittui kyllä vähäsen loppua kohden. Työskentelin lähinnä käynnissä volteilla ja kahdeksikolla, väistöjäkin tein vähäsen. Keventelin jonkun verran pääty-ympyröillä ja kasilla. Luulen että poni stressaa vielä seuraa ja vaihtuvia ratsastajia, yksin maneesissa poni voisi olla kovin erilainen ja mukavampi ratsastaa.

Liikutin myös kultaponi Julin :) Menin tosi kevyesti ilman satulaa, lähinnä ravailtiin possujonossa toisen ponin perässä kun en niin jaksanut vääntää tai tapella ponin kanssa. Laukka nousi yksin ympyrällä nätisti ilman pukkeja, olin ihan ylpeä ponista ;) Se on oikeasti vähän laihtunut, vaikkei sitä uskoisi. Joskus se oli kesälaitumilta tullessaan aivan järkyttävän kokoinen.


-Essi

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat