torstai 23. joulukuuta 2010

Jouluja :)

"Joulu on taas, joulu on taas... " Ja Pojulla on lämpöä rokotuksen jäljiltä, eli jää joulumaastoilut väliin :( Tosin on kyllä luvattu niin hirmu kovia pakkasiakin että taitaa olla parempikin vain jättää ratsastelut väliin huomiselta ;) Käyn kuitenkin aamulla moikkaamassa ponia, laitan ruuat ja käyn taluttelemassa hetken maneesissa ettei poni joudu seisomaan koko päivää sisällä. Poju saa myös ihanan joululahjan, limenvihreän riimun irrotettavilla karvapehmusteilla. Pitääkin kokeilla joulun jälkeen ratsastella riimulla kun se sitten sopii niin hyvin yhteen suojien ja huovan kanssa ;)
Poju lomailee siis viikon verran, ensi viikon puolella pitäisi päästä taas ratsastamaan ellei ihmeitä tapahdu. Lauantaina ja sunnuntaina olen kuulemma tervetullut Lenskun mukaan ratsastelemaan Tumppia ja Tiksua, saa nähdä kiipeänkö selkään vai tyydynkö vain kuvailemaan :)

Kuva on todella vanha, tai no näköjään vuodelta 2006. Olipa surkea talvi silloin, kuva kun on jouluaattona otettu. Ja kuvassa siis tuntiponi Bellman josta joskus ilmeisesti tykkäsinkin ;) Taisi olla se joulu kun joku muu oli varannut Julin joulumaastoon ja jouduin valitsemaan toisen ponin..

-Essi

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat