tiistai 14. joulukuuta 2010

Eilen meni super kivasti Pojun kanssa! Poni oli kuulemma kieltäytynyt aikaisemmin menemästä puomien yli ja kyttäsi niitä kamalasti, eilen sain kokeilla itse mitä poni niistä sanoo. Treenattiin yksittäisiä puomeja ensin maastakäsin, mikä meni todella kivasti. Poju kulki nätisti perässä ja käveli puomien yli mukisematta:) Lopulta päästiin ratsastaenkin neljän puomin yli ravissa, alkoi tuntua siltä että poni on vihdoinkin alkanut edes vähän luottaa.

Puomiharjoitusten jälkeen treenattiin vähän he C kouluohjelmaa ja ymmärsin että tunneille olisi ehkä hyvä mennä taas pitkästä aikaa. Onneksi saan ymmärtääkseni ponin kanssa mennäkkin tunneille, pitää katsoa jos tässä joskus lähiaikoina saisi jonkun pitämään tuntia :) Luultavasti kyllä kadun heti kun olen tunnin varannut, en kehtaa enää kenenkään nähden ratsastaa kun taidot on ruostuneet hirvittävästi kun on viime kesänä viimeksi ratsastanut opetuksessa, silloinkin lähinnä estetunneilla.

Itseasiassa taisin koko kesänä käydä kolmella tunnilla, yhdellä yksityistunnilla Metsäkylässä Julitan kanssa ja
kahdella irtotunnilla Kotimäellä. Siellä ratsastinkin ensimmäisen kerran Pojulla sen ollessa vielä tuntikäytössä. Muun ajan kesästä ratsastelin milloin milläkin hevosilla, liikuttelin haflinger Aksua ja ratsastelin Lenskun kanssa Taivassalossa. Viimeisin oli ehkä kesän paras reissu. Poljettiin Lenskun kanssa 10 km suuntaansa tallille, Lensku ratsasti Tiksun ja minä pienen ja pyöreän Pennin :)-Essi

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat