sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Leikkipäivä

Pitkästä aikaa käytiin Harrin kanssa leikkimässä vapaana. Ajatuksenani oli vain irtojuoksuttaa, mutta tuo hörökorva tahtoi vain liimautua kiinni. Käytin Harrin kiinnostusta hyväkseni ja alkuverryttelinkin sen leikkimällä seuraamisleikkiä; alkuun käveltiin ja hetken päästä jatkettiin hippaleikkiä ravissa. Hartsa oli hurjan symppis seuratessaan niin kiinnostuneena, mutta silti niin nätisti! Hevosen turpakarvakaan ei koskenut selkääni pysähdyksessä, vaikka Harri seurasikin todella lähellä. Winniellä ainakin oli tapana noissa tilanteissa jarrutella turhan hitaasti ja mätkähtää turvallaan kiinni selkään ja välillä vähän tuuppiakkin.

Leikittiin vain hetken aikaa, ehkä kymmenisen minuuttia. Hartsan mielenkiinto pysyi yllä koko ajan ja palkitsinkin sen rapsutuksilla siinä vaiheessa, kun leikki sujui vielä hienosti. Pyysin hevosta kauemmaksi ja kannustin sen laukalle. Harri viiletti täyttä laukkaa ympäri kenttää välillä suuntaa vaihtaen ja takapäätään heitellen, tässä vaiheessa vain valitettavasti puhelimeni sanoi itsensä irti enkä saanut kuvattua kuin yhden lyhyen pätkän videolle. :(  Kymmenisen minuuttia tuo poukkoili innoissaan kunnes sai tarpeekseen ja ravasi korvat tötteröllä suoraan kentän keskelle minua kohti. Siihen se pysähtyi metrin päähän ja tuijotteli "nyt on valmista" -ilmeellä.Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat