tiistai 29. huhtikuuta 2014

Hurmaava Harri!


Ihan odottamatta sainkin tänään seuraa tallille, kun Moona tuli ratsastamaan vuokraheppansa ja meille molemmille tuttu kaveri Liina tuli mukaan kuvaamaan. Aamulla en ollut vielä lainkaan varma lähtisinkö tallille ollenkaan ja päivällä olin jo varma että Harri saisi vapaan, koska päätäni särki aivan järkyttävästi. Särky meni kuitenkin lopulta ohi lääkkeillä ja lähdin kuin lähdinkin tallille.

Harri oli suht puhdas ja valkoinen vielä sunnuntaisen pesun jäljiltä, vaikka ruuna olikin piehtaroidessaan saanut aikaan likaläikkiä ympäriinsä. Karva näyttää kyllä yleisesti paljon puhtaammalta, kun talven aikana kertynyt pöly ja ties mikä saasta pestiin pois. Karva näytti ihan kiiletelevän auringossa!


Ratsasteltiin Moonan kanssa kentällä ja saatiin onneksemme olla ihan kahdestaan. Ilmakin suosi kuvauksen kannalta; tuuli pöllytti nätisti hevosten harjoja ja aurinko pilkisteli pilvien takaa. Onnekseni Harri oli taas kerran hurjan mukava ratsastaa ja Liina saikin räpsittyä hurjan määrän ihan upeita kuvia! Odottelen ihan kauhulla, että koska alamäki Hartsan kanssa alkaa. Nyt viimeaikoina kaikki on sujunut niin mainiosti ja joka kerta tuntuu, että opin vähän lisää ja Hartsa toimii entistä paremmin ja paremmin. Seinä tulee varmasti jossain kohtaa vastaan tämän kehityksen ja fiiliksen kanssa, mutta en jaksa miettiä ja murehtia sitä nyt! On vain niin mukavaa kiivetä joka kerta Harrin selkään!

Tehtiin tänään vähän avoja ja sulkuja ravissa ja muuten työstin ravia lyhentäen ja pidentäen sitä. Laukkaa pyörittelin ympyröillä pyrkien rauhalliseen tahtiin ja kevyeen tuntumaan, mikä onnistuikin varsin kivasti.

Laukka oli taas rauhallista, helppoa ja mukavaa istua. Tällaisessa laukassa olisikin seuraavaksi helpompi lähteä treenaamaan lisää esimerkiksi avoja ja sulkuja tai muita temppuja, kun vihdoin tuntuu, että hevonen on laukassakin hallinnassa ja avuilla.


Loppukeväälle ja tulevalle kesällekin on jo joitain suunnitelmia. Liinan kanssa on tulossa pikkuinen videoprojekti, josta toivottavasti saadaan upeaa kuvamateriaalia myös blogin puolelle. Seuraavat koulukilpailutkin on tiedossa kesäkuun alkuun! Kevään aikana olisi ihanaa myös ottaa nättejä kuvia Harrin kanssa kevätmaisemissa, tuo hevonen kun on ulkomuodoltaan aivan kuin saduista. :)3 kommenttia

  1. Täytyy hei pitää kevääl joku kuvauspäivä harrin ja geen kans! :D kunha vaan alkaa enemmä vihertää ni pellolt ainaki sais kivoi kesäkuvii! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat