tiistai 6. maaliskuuta 2012

Bling is IN!

www.smartriders.fi
Horse Fairissa kauden uutuustuotteita katsellessa tuli kyllä selväksi, että bling bling timantteineen ja glittereineen on hevosurheilussa vielä in. Nyt timantteja on jalustimissakin! Samoin timanttiotsapantoja oli paljon tarjolla, kuten myös satulahuopia kauden väreissä pienillä timanteilla koristeltuina. Kiilto ja hohto on kuitenkin hillitympää kuin vuosi- pari takaperin. Enää varusteita ei vuorata glitterillä, vaan timantit ovat pieni ja hienostunut lisä ratsukon varusteissa aina siellä täällä.

Itse en seuraa ratsastusmuotia mitenkään orjallisesti, saatikka sitten noudata sitä. Joitain kauden muotijuttuja tulee joskus ostettua, hyvänä esimerkkinä farkkuratsastushousut, mutta ostan niitäkin niiden toimivuuden, ulkonäön tmv perusteella, enkä vain siksi, että ne ovat muotia. Toisinaan taas toimin vastoin kaikkia ratsastusmuodin lakeja, kun puen Julitaa vaaleanpunaiseen turvasta hännänpäähän ja itse ratsastan verskoissa ja tennareissa. Joskus on kuitenkin kiva oikein panostaa ratsukon ulkonäköön ja näyttää hyvältä!
www.valiheikki.fi

Bling blingiä on jonkin verran niin omissa ratsastuskamoissa, kuin Julin varusteissakin. Olen aina rakastanut kaikkea kiiltävää, enkä voinut vastustaa esimerkiksi Julille ostamiani suitsia, joissa oli vaaleanpunainen timanttiotsapanta. <3 Liika on kuitenkin liikaa, jolloin tyylikkyys kääntyy päälaelleen ja muuttuu noloksi. Kuvitelkaapa ratsukko, jolla on timantteja niin hevosen rintaremmissä, suitsissa, otsapannassa, jalustimissa, ratsastajan kypärässä, saappaissa, kannuksissa ja hanskoissakin. Mahtaa säihkyä niin paljon, ettei kilpailuissa tuomarikaan sokaistumiseltaan kykene arvioimaan suoritusta. ;)

www.cavalloproshop.fi


Itse olen nyt ehkä hieman rauhoittunut epämuodikkaan varusteurheilun osalta. Julita on ainoa poni, jonka saatan pukea täysin vaaleanpunaiseksi - ja senkin teen tasan tarkkaan vain kotiolosuhteissa, enkä esimerkiksi kilpailuissa. Sen sijaan säihkeestä tykkään kovasti, kunhan sitä on riittävän vähän. Tässä muutamia bling bling varusteita ja vinkkejä niiden omaan tuunaamiseen.


 Pari viikkoa sitten ostin uuden kypärän, svarowskin kristalleilla koristellun BR zenithin. Tykkään siitä, miten kristallit ovat hyvin näkyvissä, mutta kuitenkin hillityt.
 Lisäilin itse Mountain Horsen chapseihini timanttirivit. Kupruilevan nahan vuoksi rivit näyttää kuvassa kaikkea muuta kuin suorilta, mutta ovat siis todellisuudessa paremman näköiset kuin tässä. En ole vielä aivan varma pidänkö näistä vai en, voi olla että nypin timantit vielä irti mikäli ne pistävät ratsastaessa liikaa silmään.
Juli sai viime kesänä uuden huovan Hulluna Saraan -elokuvan kuvauksia varten. Lisäsin itse harmaa-vaaleanpunaisen huovan reunaan pieniä kirkkaita helmiä, jotka ovat mielestäni kiva lisä. Pikkuruiset helmet  ovat melko huomaamattomat.








 Julitalla on Horzen strassiriimu, jossa on pikkuruisia timantteja poskissa ja turvan päällä. Tämä on mielestäni asiallisempi kuin kirkkaan pinkki poniriimu, mikäli riimun hankinnassakin tahtoo harrastaa oikeaa varusteurheilua.
Julilla on myös Hööksin ponisuitset, joissa on vaaleanpunaisten turvan- ja niskapehmusteiden lisäksi vaaleanpunainen timanttiotsapanta. Yleensä se peittyy ponin tuuhean tukan alle, mutta vilahtelee kovassa vauhdissa silloin tällöin. :)

12 kommenttia

  1. Kiva kun sä metsäkylässäkin aina katot pienempiäs kuin ne olis vähempiarvosia kun sä. Mutta sulla on kiva blogi,julita on munkin lemppari. Tykkään kans monsusta ja oon aika aloittelija

    -Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi mitä, voitko vähän selventää? Miten niin katson pienempiä vähempiarvoisina, saanen kysyä mistä olet tuollaisen mielikuvan saanut? Kurjaa jos olet tuollaisen kuvan musta saanut, pyrin kyllä olemaan mukava kaikille ja itseasiassa liikun tallilla pääasiassa näiden "pienempien" kanssa, kun 5-7 vuotta mua nuorempia ovat. Paljon olen myös muiden, vielä pienempien kanssa tekemisissä kun usein tulevat juttelemaan kun Pojua hoidan käytävällä jne.

      Poista
  2. Eikös sulla oo kypärässä myös blingejä? Jos on, niin ootko hankkinu ne (mistä) vai tuliko kypärän mukana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on siis tuo musta BR kypärä, joka noissa kuvissakin näkyy. Kypärä on tuollaisenaan ostettu, swarovskin kristallit on kiinteänä kypärässä, eikä siis ole lisätty jälkeenpäin. :)

      Poista
  3. Mistä hankit noi blingit noihin chapseihin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo taisi olla Biltemasta, mutta timantteja olen tilannut myös netistä. :)

      Poista
  4. Biltemasta? Oikeasti? :D Mistä sieltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juujuu! :D Olivat siinä kassalla muun pikkutilpehöörin kanssa :)

      Poista
  5. hei millä oot kiinnittänyt noi blingit noihin chapseihin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Timanteissa oli valmiina liimapinta, tosin olisivat varmaan pysyneet paremmin kiinni ihan nahkaliimalla. :)

      Poista
  6. Mistä hankit tuon kypärän? Itse olen juuri samaa tilailemassa, mutta vielä vertailen hintoja yms.
    Ja onko mikä koko sinulla? Onko enemmänkin isot vai pienemmät koot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kypärä on Turun keskustasta Reunokselta. Mulla taitaa olla koko 56, on ennemminkin isoa kuin pientä mallia. Esimerkiksi eurolitestä mulla oli koko 57.

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat