sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Arvontoja ja blogivinkkejä

Nyt on joku kummallinen arvontavillitys kaikissa blogeissa, itsekin olen osallistunut muutamiin. Käykää kurkkaamassa blogit, itse ainakin tykkään näistä kovasti! Erityylisiä blogeja, mutta ainakin mulle jokaisella on jotain annettavaa :) Itsekin varmasti järjestän jonkunmoisen arvonnan tässä joskus, kunhan saan edellisenkin palkinnon järjestettyä vielä pois alta. Kiirettä, menoa ja vilskettä on ollut niin paljon että piirtämiselle (arvonnan palkintona siis oli piirustus omasta hepasta) ei vain ole yksinkertaisesti jäänyt aikaa! Seuraavassa arvonnassa siis tulee olemaan jotain tavaraa tai muuta, minkä pystyn voittajalle lähettämään helposti ;) Arvonta kuitenkin siis vuorossa vasta kun saan edellisen palkinnon piirrettyä, kyllä minä sen tässä pian yritän piirtää.. Heittäkää ehdotuksia, millainen arvonnan palkinto olisi kiinnostava. Jotain pientä siis, mikä on helppo lähettää postissa ja soveltuu opiskelijan budjettiin. :) Tarkoitushan ei ole lahjoa lukijoita tai kalastella uusia arvonnan perustella, vaan muistaa jotakuta pienellä eleellä.

http://skaskinen.blogspot.com/

http://pennien.blogspot.com/

http://aadanhevoselamaa.blogspot.com/

PS, saan käydä ratsastelemassa Julilla taas sunnuntaisin kunnes alkeiskurssit alkavat taas, eli jatkossa Julistakin kuuluu taas enemmän! :)

3 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Voisi olla! :) Tosin aika monella kannukset jo on ja ne pienemmät lukijat joilla ei ole, ei luultavasti ole taidoiltaan valmiita niitä käyttämään ;) En halua kannustaa pieniä ratsastajia kannusten käyttöön jos esim tasapaino tai pohkeen käyttö ei ole vielä siinä mallissa että niitä voi hevosystävällisesti käyttää..

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat