maanantai 14. marraskuuta 2011

Hulluna Saraan

Hulluna Saraan traileri

Hulluna Saraan -leffan traileri on julkaistu, käykää kurkkaamassa! :) Tämän kuvauksissa oltiin siis Julin kanssa mukana heinäkuussa, tosin poni ei sentään trailerille päässyt. Leffateattereihin leffa on tulossa ymmärtääkseni jo tammikuussa!

5 kommenttia

  1. Onko muuten Julitasta tulossa postauksia lähiaikoina? Oon lukenu, et se käy tunneilla jonkun verran. :)

    VastaaPoista
  2. Joo Juli tekee tällä hetkellä tunteja varmaan jokasena viikonpäivänä, eli mulla ei ole kamalasti tekemistä sen kanssa perus harjailun ja muun lisäksi :( Enkä koe että lukijoita kamalasti kiinnostaisi "tänään taas harjasin ponin" - postaukset, joten Julista on kuulunut vähemmän. Pitäisi yrittää jotain järjestää tässä lähiaikoina, että ponin kuulumisia saisin taas päivitettyä tännekkin :)

    VastaaPoista
  3. Moikka Essi!
    Voistko neuvoa mua miten noi ruudut joissa on tykää, ei tykää ja niin edes päin niin saa haluisn mun omaan blogiin kanssa selaset.

    Kiva se elokuva jossa on Monsteri ja Julita mukana niin tuliskin jo Tammikuussa olis kiva jos sais taas joululahjaks joko veljen perheeltä niitä elokuva lippuja jotka vaihdetaan siihen lippuun niin vois selasella käydä esim ton elokuvan käydä katsomassa. -Taru-

    VastaaPoista
  4. Taru, ohjeita löytyy aika helposti googlesta kun vaan jaksaa etsiä. En itse jaksa/ehdi neuvoa täällä kaikkia joilla on ongelmia oman bloginsa kanssa.

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat