sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Irtohypytyspäivä

Lupauduin avuksi Harrin tallikavereiden Winnien ja Lo:n irtohypytykseen, vaikkakin ulkoistin itseni lopulta avustajan hommista ja vain kuvasin touhua. Harri sai jättää hyppäämättä jalkojen säästelyn vuoksi, mutta oli hauska päästä seuraamaan etenkin ponin loikkimista.

Kyllä tuo tamma vaan niin rakastaa hyppäämistä! Korvat tötteröllä ja melkeinpä suu hymyssä se paineli menemään. Hyvä kun malttoi välillä pysähtyä, että saatiin esteitä hieman korotettua! Pätevä loikkaajahan tuo on, ei siitä mihinkään pääse.
Winnien jälkeen hyppäämään pääsi St. Lo, joka onkin vilahtanut täällä blogissa jo tuossa loppukesästä, kun toimin valtavan ruunan sijaisomistajana muutamaan otteeseen. Jälleen ensi viikonloppuna pidän huolta tästä kaverista sen omistajan lähtiessä reissuun.

Kyllä vain tämäkin hevonen hyppäsi - olisi hypännyt varmaan vaikka pieniä taloja! Eipä ruuna paljoa kysellyt, vaan paineli vaan kujaan ja hyppäsi esteet kyselemättä. Ei mikään turha hevonen tämäkään.
4 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Oletko tulossa Tampereelle siihen uuteen hevostapahtumaan, nyt pääsi nimi unohtumaan, mutta tiedät varmaan tapahtuman? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogiexpoon? :) Kyllä sain kutsun, joten olen tulossa!

   Poista
 2. Jes, kiva kuulla! Kerkesinkin jo sinun blogiasi äänestää. :) Olisipa huippua nähdä sinut siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla! Olen tulossa yhteistyöbloggaajana, eli olen tavattavissa päivän aikana, tule toki moikkaamaan! :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat