lauantai 3. marraskuuta 2012

Hurjaa Halloweenia!

" Vähintäänkin joka toisessa suomalaisessa lapsiperheessä asuu se pieni kuninkaallinen, jos ei aivan kruununperillinen, niin ainakin isän pikku prinsessa. Erityinen taito näillä prinsessoilla on kietoa isi pikkusormensa ympärille ja saada tuo perheen pää vakuuttuneeksi siitä, että prinsessa tosissaan tarvitsee itselleen vähintäänkin linnan, vaaleanpunaisen mopoauton ja satumaisen ponin. Harmittavan usein prinsessa ei kuitenkaan ole valtakunnassaan korkeimmassa päätäntävallassa, vaan itse kuningatar (äidiksikin kutsutaan) jarruttaa prinsessan valtaannousua. Jossain määrin kuitenkin äidinkin pää on käännettävissä, minkä prinsessat kyllä tietävät. Vanha viisaus kuuluukin; koiranpennun saadakseen kannattaa aloittaa pyytämällä ponia. Koska valtakuntaan onkin jo hankittu aprikoosinvärinen isovillakoira Fifi, on prinsessalla seuraavaksi suunnitelmissa pyytää joululahjaksi elefanttia, Lamborghinia tai vallihautaa kotinsa ympärille. Vähitellen ponikin alkaa vaikuttaa sopivalta hankinnalta  näiden toiveiden parissa."

Näin kuului lyhykäinen esittely halloweenasusta, johon tänään Winnien kanssa sonnustaudutaan. Tänä vuonna tavoitteena on päästä kilpailuissa radalle asti, viimeksi kun meidät heitettiin pihalle jo verryttelyn aikana. ;)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat