torstai 23. kesäkuuta 2016

Kesäkuvakilpailu sponsored by Funlight

Postaus toteutettu yhteistyössä Funlightin kanssa.

Minulle kesässä yksi ihanimmista asioista on tuon vuodenajan kauneus. Lämpö hivelee myös aina palelevaa heinäkuun lasta ja iloiset hetket auringossa kavereiden ja hevosten kanssa ovat kesien parhaita muistoja. Kamera kulkee mukana ahkerasti, jottei mitään jäisi ikuistamatta.

Millainen on sinun paras kesäkuvasi? Onko se rakas maisema, kuvaan ikuistettu hauska kesäfiilis kavereiden kanssa vai kuva kesästä nauttivasta lemmikistä? Valitse paras kesäkuvasi tai vaikka kaksi ja osallistu rentoon kuvakilpailuun lähettämällä kuva(t) sähköpostilla osoitteeseen essimon12(at)gmail.com. Halutessasi voit myös kertoa jotain kuvastasi!

Kilpailussa on jaossa Funlightin ystävällisesti lahjoittamia #kesäjano -kasseja, jotka sisältävät Funlight mehuja koko kesän tarpeisiin! Limited edition kangaskassi on tyylimies Teemu Keisterin kuvittama ja sopii niin retkikassiksi, ratsastuskypärän säilytykseen kuin harjakassiksikin tyylitietoiselle kaviokkaalle. Ahkerasti voittomehuja juomalla on mahdollisuus myös voittaa iPhone 6s joka perjantai heinäkuun loppuun saakka. Lisätietoja kampanjasta voi lueskella Funlight #kesäjanon nettisivuilta.Mikäli esiinnyt itse parhaassa kesäkuvassasi, pyydäthän  kuvaajalta luvan osallistua kilpailuun. Reilu kaveri luovuttaa sitten voittaessaan puolet palkintokassin sisällöstä itse kuvaajalle. ;)

Mehukasseja on jaossa kymmenen kappaletta ja niiden voittajat julkistetaan sunnuntaihin 3.7.2016 mennessä. Voittajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Kilpailuun voi osallistua korkeintaan kahdella kuvalla sunnuntaihin 26.6.2016 saakka. Lähettämällä kuvan hyväksyt, että se voidaan julkaista blogissa ja vakuutat, että olet kuvannut kuvan itse tai saanut kuvaajalta luvan sen julkaisemiseen kilpailussa. Mikäli et halua koko nimeäsi kuvan yhteyteen, ilmoitathan siitä sähköpostissa. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat