tiistai 22. joulukuuta 2015

Joulukalenteri #22

Varusteurheilu on ihanaa! Siinä vaiheessa, kun mikään muu ratsastuksen laji ei meinaa onnistua, voi aina olla hyvä varusteurheilussa. Tänävuonna olen mielestäni viettänyt onneksi enemmän aikaa kouluratsastuksen kuin varusteurheilun parissa, vaikka en varusteidenkaan osalta ole aivan surkeasti suoriutunut.

Joulusiivousta tehdessä oli helppo kerätä kaikki ratsastusvarusteet kasaan ja kauhistella niiden määrää. Tässäpä siis listattuna suurin osa ratsastusvarusteistani, joita pääasiassa käytän.

Ratsastushousut
1. B//Vertigon puolipaikkaiset, liukaspintaiset housut. Ainoat puolipaikkaiset housuni!
2. Ruskeat Pikeurin kokopaikkahousut, monen monta vuotta vanhat, mutta edelleen hurjan hyvässä kunnossa! Nämä istuu jalkaani täydellisesti, ovat kuin toinen iho.
3. Horse Confort grippihousut kokopaikoilla. Ensimmäiset grippipaikkaiset housuni, joihin olen ihastunut aivan korviani myöten. 
4. Hööksin kokopaikkaiset punaiset housut. Nämä on useamman vuoden vanhat jo, eikä näissä ole pysynyt väri yhtä hyvin kuin Hööksin uudemmissa housuissa. 
5.Pikeurin kokopaikkahousut mustana, samanlaiset kuin ruskeat ja kovassa käytössä.
6. Horzen kokopaikkaiset kisahousut. Kivaa materiaalia ja hyvin istuvat, mutta en voi sietää tarralahkeita.
7. Hööksin JH Collection lilat kokopaikkahousut. Nämä oli heräteostos kevään alekorista, mutta hetkeäkään en ole katunut!
8. Topparatsastushousut, olisikohan eurohunterit. Super lämpimät ja mokkapaikat pitää varmasti satulassa kiinni!
Kuvasta jäi vielä uupumaan tummansiniset JH collectionin kokopaikkaiset pöksyt, jotka oli ilmeisesti pesussa tämän inventaarion aikaan.

T-paidat

Ratsastusmerkkien t-paitoja ei ole tullut hankittua montaakaan, vaan yleensä ratsastan milloin missäkin paidoissa. Nämä kaikki kolme on olleet kuitenkin kovassa käytössä kesäisin.

Hupparit

Hupparit ovat sellaisia vaatekappaleita, joita putkahtelee aina vain jostain lisää, mutta silti niitä ei tunnu ikinä olevan tarpeeksi, saatikka sitten liikaa.

1. Pinkki Kingslandin huppari
2. Equipage vaaleanpunainen fleece
3. Kingsland isohko unisex mallinen huppari
4. Lila JH Collectionin pehmeäpintainen huppari
5. harmaa Kingslandin huppari, ehkäpä kaikista eniten käytössä
6. Kingsland kapeamman mallinen verkkatakki
7. Pinkki JH Collectionin huppair
8. Spooksin syksyn malliston beige huppari

Kuvasta jäi uupumaan vielä Kingslandin sininen perushuppari ja pörröhuppari sekä Jacsonin pinkki pörröhuppari. Pesussa nämäkin...


Kisapaidat

Kisavarusteiden kanssa olen onnistunut hillitsemään itseäni, enkä omista kuin yhdet kisahousut, kahdet valkoiset hanskat, takin sekä kaksi kisapaitaa. 

1. Kingslandin vaaleanpunainen kisapaita
2. Kingslandin tumma hopeanharmaa kisapaita

Takit

1. CRW sininen kisatakki
2. Mountain Horse kevyttoppatkki
3. Hööks CRW softshell
4. Kingsland softshell
5. Kingsland toppatakki

Kypärät


1. Eurolite 
2. GPA Speedair

5 kommenttia

 1. Huh Huh, ompa sinulla todella paljon ratsastusvarusteita! Itse omistan kahdet hanskat (kisa- ja tunti), kahdet ratsastushousun (kisa- ja tunti), yhden kypärän, ja yhdet saappaat + muutaman ratsastustakin, eri vuodenajoille ja kisoihin:)

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässä varustemäärässä täytyy huomioida myös se, että ratsastan lähes päivittäin ja usein enemmän kuin yhden hevosen päivässä. :) Kun pesen housuja muutaman käyttökerran välein, on aina muutamat housut pyykkipussissa, enkä siis ihan yksillä tai kaksilla housuilla edes pärjäisi. Osa varusteista on myös eri talleilla; estekypärää olen säilyttänyt Aksun kotitallilla, kuten myös kenkiä ja chapseja. Näin pöpöt pääsevät liikkumaan vähemmän tallien välillä ja ei tarvitse miettiä likaisten varusteiden kuljettamista edes takaisin tallien välillä.

   Poista
 2. Varusteurheilu on kyllä kivaa! Vitsi mäkin haluan noin paljon housuja !!:) juuri tilasin itselleni horse comfordin grippi paikat, kylläkin polvipaikoilla, innolla odotan käyttöön ottoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä muuta kuin blogikirppistä selaamaan tuosta sivun oikeasta laidasta, sieltä löytyy muutamia ylimääräisiä housuja vielä. ;) Horse Comfortiin olen ollut merkkinä kovin tyytyväinen, toivottavasti housut on mieleiset!

   Poista
 3. Sulla on kyllä mahdottoman kivoja vaatteita. Ratsastuskuvissakin aina pistää silmään kun jaksat käyttää värejä myös ratsastusasuissa! (: hyvää joulua ja vuoden vaihdetta! T. Aika uusi, ihan koukuttunut sun blogiin -seuraaja

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat