tiistai 4. marraskuuta 2014

50 päivää jouluun

Ja sehän tarkoittaa, että blogin joulukalenterin alkuun on enää 26 päivää! Nyt on siis jo enemmän kuin korkea aika alkaa ripustaa jouluvaloja ja lähettää kirjeitä joulupukille. 

Nyt saa toivoa joululahjojen lisäksi myös sisältöä blogin joulukalenteriin. Millaisia juttuja toivotte kalenterin luukuista löytyvän? Kaikkea saa toivoa maan ja taivaan väliltä, yritän parhaani mukaan toteuttaa ehdotuksia ja toiveita. 

Voidaan vieläpä vähän vauhdittaa toivomista pienellä porkkanalla; parhaan idean kommentoineelle lukijalle lupaan näpertää toiveiden mukaisen bannerin oman osaamiseni ja kykyjeni rajoissa. Mikäli siis sinulla on blogi ja kaipaat uutta banneria, niin mainitse asiasta kommentoidessasi! :) 

6 kommenttia

 1. Paljonpaljon videopostauksia!! ne on ihan parhaita :)

  VastaaPoista
 2. My Day
  Varustepostaus
  Joululahjatoiveet
  Joulukuva postaus
  Tallipäivä videopostaus
  Miten meillä valmistaudutaan jouluun? Eli leivotko,teetkö jotain muuta. Tai sitte jouluaatto "rutiini" onko sulla tapana mennä käymään jossakin yms yms

  VastaaPoista
 3. Maastakäsittelyä videolla, maastolenkki kuvina, joku lyhyt elokuva,

  VastaaPoista
 4. Joku kuvapostaus! Ihan mistä tahansa aiheesta mutta KUVAPOSTAUS! Ne on niin ihania! <3

  VastaaPoista
 5. Moi, Joululahja toiveet ois kiva, Videoita, Se palapeli oli kiva viime vuonna eri kuvalla tietty,
  Parhaat poni kautta hevos kaverit vuosien varrelta kerrotuna milasia ne on tai on ollut ja mitä hyvää niistä on jäänyt mielen, Video jossa kerrot ja näytät miten hevonen harjataan perusteelisesti ja miten hevosen varusteet laitetaan oikea opisesti hevoselle minulla itsellä joskus vaikeuksia satulan kanssa onko se oikealla kohdalla aina se menee liian eteen tai taakse ja onko joku neuvo jolla sen saa tarkistettua että satula on oikealla kohdalla. Mulla oli blogi mutta lopetin sen kirjoitamisen ajan puuteen takia ja äitini vielä löysi sen ja sai kamalan raivarin se oli lopetettava oon lievästi kehitysvammainen.

  VastaaPoista
 6. Kun kesällä et ehtinyt niin miten oisi yhdessä luukussa irtotunti maskun ratsutilalla? :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat