lauantai 15. maaliskuuta 2014

Fiksu lomalainen palaa töihinEilen pääsin ratsastamaan Harrin ensimmäisen kerran puoleentoista viikkoon. Viime viikon liikuttelin poikaa maastakäsin ja maanantaisen kengityksen jälkeen päivät ei vain sopineet yhteen ennen perjantaita. Eilen Siru tuli seurakseni tallille ja sain pitkästä aikaa taas kuviakin! :)

Ratsastin kentällä, jossa näki hyvin kyllä ratsastaa pimenemisestä huolimatta, mutta luonnollisestikaan kamera ei ihan pärjää hämärässä. Yllättävän hyviä kuvia Siru sai kuitenkin räpsittyä! Harri oli vähän reippaan puoleinen ratsastaa, mikä nyt ei ollut ihmekkään kevyemmästä liikutusjaksosta johtuen. Fiksusti tuo kuitenkin jaksoi olla, ei lennellyt erityisemmin.

Alkuun ratsastelin vain kevyessä ravissa ylimääräisiä energioita pois ja vähitellen otin mukaan siirtymisiä ja väistöjä. Laukkaa pyöriteltiin isolla ympyrällä molempiin suuntiin ja hitsi kun tuo hevonen oli kiva ja toimiva!

Tänään kävin iltaruokinnan jälkeen ratsastelemassa ilman satulaa samaisen toisen hevosen, jota olen tässä muutaman viikon liikutellut silloin tällöin. Näillä näkymin osallistun myös tällä ruunalla Villen kouluvalmennukseen ensi sunnuntaina!


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat