torstai 11. elokuuta 2016

Vähemmän on enemmän

Edelleen kerta toisensa jälkeen tuntuu niin hienolta istua hevosen selkään ilman satulaa ja riisua siltä suitset. MiniWinnien kanssa olen tässä kesän mittaan ratsastellut silloin tällöin riimulla ja kaulanarulla ja nyt vihdoin tuli ratsastettua pelkällä kaulanarulla, kun Maiju kävi testailemassa videokameraani.Päivä päivältä tuon ponin pisteet vain nousevat silmissäni ja toivon yhä vain enemmän, että se olisi muutaman sentin korkeampi ja minä muutaman (kymmentä)tuhatta euroa rikkaampi, jotta voisin hankkia ihan oman ponin. Joka tapauksessa nautin suunnattomasti tuon tamman kanssa puuhastelusta!


MiniWinnie suhtautui kaulanaruiluun aivan kuten kaikkeen muuhunkin puuhaan; kaikki käy, eikä tässä mitään sen ihmeempiä! Eipä koko ratsastelusta oikeastaan ole edes kummoista kerrottavaa, kun tuo kääntyi näppärästi ja siirtyi kevyestä paineesta askellajista toiseen ja pysähtyikin vielä. Täytyy jatkaa treenejä ja kehitellä vähän haastetta!

6 kommenttia

 1. Tulipa tosta videosta hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika pitkälti vaan pätkiä peräkkäin, mutta näitä on aika kiva näpertää! :D

   Poista
 2. Miksi raippa ja kannukset? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi ":/" ? Raippa ja kannukset on mulla merkinantovälineitä siinä missä pohje tai ohjakin - jos niitä osaa käyttää fiksusti, ei niissä pitäisi olla mitään negatiivista. Toki ratsastan hevosia myös ilman kannuksia ja raippaa, mutta tällä kertaa olin ratsastanut puolisen tuntia ihan varusteilla läpiratsastusmielessä, enkä suitsia riisuessa ryhtynyt kannuksiakin ottamaan pois. :)

   Poista
 3. Ihanan näköistä menoa kaulanarulla! Voisitko jossain vaiheessa tehdä taas maastakäsittely postauksen/videon? Onko Harriin liityen tulossa lähiaikoina juttua vai alkaako Hartsa-pappa olla jo eläkkeellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi paneutua maastakäsittelyyn oikein kunnolla pikkuponin kanssa, niin voisi saada jotain fiksua materiaaliakin kuvattua :) Hartsasta on muutama postaus odottamassa kirjoittamista, mutta ruuna-vanhus on tosissaan ihan eläkkeellä. Pääasiassa keskitytään nyt siiis blogissa poneihin, joiden kanssa on enemmän lukijoita kiinnostavaa ohjelmaa :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat